Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur în Vrancea! Ce magnitudine a avut seismul?!

Cutremur în Vrancea! Ce magnitudine a avut seismul?!

Cutremur în Vrencea!

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter a avut loc în noaptea de luni spre marți în Vrancea. Acesta a fost urmat câteva ore mai târziu de un alt seism, mai mic de această dată, de 3,8 grade pe scara Richter. Ultimul cutremur a avut loc în județul Buzău, , informează Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în Vrencea!

Primul seism a avut loc la ora 00:05:08, ora României. Acesta s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la adâncimea de 140 kilometri.

Cutremurul s-a produs aproape de următoarele oraşe: Odobeşti(48km), Slănic-Moldova(49km), Oneşti(49km), Tîrgu Ocna(50km), Nehoiu(51km).

Institutul a revizuit ulterior adâncimea epicentrului seismului la 70 de kilometri.

Un al doilea cutremur cu magnitudinea mai mică de acestă dată, față de primul, 3,8 grade pe scara Richter, a avut epicentrul în județul Buzău. Adâncimea lui a fost de 140 kilometri. Acesta a avut loc la doar câteva ore după un cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Pe data de 6 august la ora 05:23:30 (ora României) s-a produs în zona seismica Vrancea, și în județul Buzău un cutremur cu magnitudinea 3,7 pe scara Richter. Acesta s-a produs la adâncimea de 120 de kilometri.
Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de I grad Mercalli.

Citește și: FCSB a pierdut cu secundul pe bancă! “E o derută totală!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: