Redactia.ro
Home » Știri » Cutremurător! O mamă de 22 de ani și-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc și a lăsat un mesaj lângă el. Ce a putut să scrie 

Cutremurător! O mamă de 22 de ani și-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc și a lăsat un mesaj lângă el. Ce a putut să scrie 

bebelus abandonat

Cutremurător! O mamă a luat o decizie șocantă și și-a părăsit bebelușul de doar opt luni în scara unui bloc din Bălți, Republica Moldova. Alături de un bilet emoționant, femeia a lăsat și câteva hăinuțe de schimb, precum și un biberon cu lapte. Aceasta a mărturisit că își regretă gestul și că se confruntă cu dificultăți financiare în creșterea copilului. Înainte de a-și părăsi micuțul, tânăra a sunat la ușile tuturor vecinilor din bloc, sperând că cineva va descoperi copilul, iar copilul nu va petrece mult timp abandonat pe casa scării.

Cutremurător! O mamă de 22 de ani și-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc și a lăsat un mesaj lângă el. Ce a putut să scrie

O tânără a fost implicată autoarea unui gest revoltător. Ea a luat o decizie de neînțeles – aceea de a-și părăsi propriul copil în scara unui bloc, din cauza dificultăților materiale.

Femeia a redactat și un mesaj pentru a explica motivele din spatele acestei alegeri uluitoare, în timp ce a însoțit bebelușul de câteva haine de schimb și un biberon cu lapte cald. Această dramă a avut loc cu câteva luni în urmă într-un bloc din Bălți, Republica Moldova. Înainte de a-și lăsa copilul singur în scara blocului și a se debarasa de el, tânăra a sunat la toate ușile din bloc, în speranța că cineva va interveni mai rapid.

„Îmi este greu să îl întrețin, vă rog să aveți grijă de fiul meu. Vă rog, iertați-mă, nu am altă ieșire din situație”, era o parte din mesajul scris de către femeia care și-a abandonat copilul. Starea de sănătate fragilă a copilului a accentuat îngrijorarea mamei și a contribuit la decizia acesteia de a-l abandona, neavând banii necesari pentru a-i plăti tratamentul.

Medicii au fost șocați atunci când au văzut în ce stare deplorabilă se afla bebelușul

„Vârsta pacientului este aproximativ de 7,8 luni. Serviciul de asistență medicală urgență a adus copilul la departamentul pediatrie către orele 18:20. În momentul internării, starea pacientului era într-o situație deplorabilă sanitară. Copilul a fost diagnosticat cu malnutriție, bronșită și este suspect la pneumonie”, declara, la vremea respectivă Natalia Brașoveanu, purtător de cuvânt SC Bălți.

După ce cazul a atras atenția publicului, părinții copilului au fost identificați. Conform relatărilor presei de peste Prut, familia trecea printr-o perioadă extrem de dificilă, ceea ce a determinat-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani să ia decizia de a-și părăsi copilul. Ea avea deja un alt copil mic și resursele materiale limitate nu i-ar fi permis să le ofere copiilor o viață lipsită de griji.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: