Redactia.ro
Home » Știri » Dacă nu știai, nu înseamnă că nu există. Supa cremă de mici, cum arată și ce gust are

Dacă nu știai, nu înseamnă că nu există. Supa cremă de mici, cum arată și ce gust are

GALERIE FOTO (2)Supa cremă de mici, cum arată și ce gust are

Că lumea e plină de necunoscute, știm cu toții. Dar acum, gurmanzii trebuie să afle neapărat că există în țară supa cremă de mici. Iată că cum arată și ce gust are, în opinia cuiva care a încercat-o.

Supa cremă de mici, cum arată și ce gust are

Supa cremă de mici conține mici, desigur, lapte de vacă și cartofi prăjiți, date toate printr-un blender, așa cum se fac supele cremă de obicei. O porție costă 12 lei, are 300 de grame și se regăsește în meniul unui restaurant de cartier din zona Obor, București, a relatat B365.

Supa crema de mici
Sursa foto: Sursa foto: b365.ro

Că este bună sau nu, asta va rămâne de văzut, în funcție de gustul fiecăruia. Iată că cel care a redactat materialul, Dragoș Mihaila, a dorit să facă cunoscut acest tip de mâncare și a relatat experiența culinară din punctul lui de vedere.

„Cine a mâncat vreodată griș cu lapte, știe textura și aspectul. Cam pe acolo se situează. Nu miroase decât în momentul în care duci lingura sub nas, și atunci te izbește mirosul de mici sau, mai degrabă, de carne de mici. Dacă n-ai mâncat niciodată griș, imaginează-ți o supă cremă de ciuperci mai grosuță”, arată sursa menționată mai sus.

„E peste puterea mea de înțelegere toată combinația și consider că jumătate de lingură de supă cremă de mici e suficientă pentru a înțelege ce și cum (…). Totuși, nu e cel mai rău lucru pe care l-am mâncat în viața mea. Am gustat eu și mai rele de atât”.

Supa cremă de mici, cum arată și ce gust are
Sursa foto: b365.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: