Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai aduci aminte de „Gogoașă” din serialul de succes „Trăsniţii NATO”? Ce a ajuns să facă Constantin Zamfirescu pentru bani 

Îți mai aduci aminte de „Gogoașă” din serialul de succes „Trăsniţii NATO”? Ce a ajuns să facă Constantin Zamfirescu pentru bani 

GALERIE FOTO (3) Dacă vrei să ajungi în siguranță acasă, ai o opțiune sigură cu Constantin Zamfirescu! „Gogoașă” din serialul de succes „Trăsniţii NATO” face Bolt

Îți mai aduci aminte de „Gogoașă” din serialul de succes „Trăsniţii NATO”? Ce a ajuns să facă Constantin Zamfirescu pentru bani. Iată detaliile!

Ce a ajuns să facă Constantin Zamfirescu pentru bani

Constantin Zamfirescu, actorul remarcabil cunoscut pentru interpretarea sa ca „Gogoașă” în popularul serial „Trăsniți în NATO” difuzat pe Prima TV, împărtășește că sănătatea sa nu este în cea mai bună formă, dar continuă să facă față tuturor provocărilor care apar în viața lui.  Acesta este cunoscut drept personajul amuzant „Gogoașă” din serialul care a captivat publicul din întreaga țară! Cu câțiva ani în urmă, actorul a fost diagnosticat cu o boală cumplită, cancer.

După intervenția chirurgicală, urmează acum un regim alimentar strict, dar, din păcate, nu mai poate să se implice în multe activități ca înainte. Ca și colegul său de breaslă, Emil Mitrache, cunoscut drept „Americanul” din serialul „La Bloc”, Constantin Zamfirescu, alias „Gogoașă”, a început să lucreze ca taximetrist, pentru a face față cheltuielilor de zi cu zi.

Actorul nu evită munca și nu acceptă ca pasagerii să fie generoși cu bacșișurile. Fosta vedetă de la Prima TV respectă cu sfințenie programul său ca șofer pe platforma BOLT. Acesta este extrem de atent la detalii și se implică cu pasiune în munca sa, asigurându-se că totul este pe placul clienților săi, scrie Cancan.ro după ce l-au surprins pe celebrul actor la muncă.

Sursa foto: Cancan
Sursa foto: Cancan

Viața actorului Constantin Zamfirescu, plină de momente dificile

Viața celebrului actor Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul său în „Trăsniți în NATO”, a fost plină de momente dificile. A fost declarat mort la naștere, dar un miracol l-a adus în viață. Cu toate acestea, acest incident a avut consecințe asupra sănătății sale, provocându-i probleme locomotorii. Mai târziu în viață, a experimentat o altă tragedie, pierzându-și copilul la scurt timp după naștere, pe micuța ce avea să poarte numele Anastasia. Aceasta a fost afectată de multiple afecțiuni grave, avea toate organele bolnave și a murit din cauza unor complicații medicale, deoarece mama ei a contactat două virusuri puternice în timpul sarcinii. A doua sa fiică s-a născut cu o malformație care a afectat partea dreaptă a feței și buza superioară.

 

Sursa foto: tvmania.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: