Redactia.ro
Home » Monden » Daciana Sârbu, afacere de succes în Capitală. Cu ce business a dat lovitura soția lui Victor Ponta

Daciana Sârbu, afacere de succes în Capitală. Cu ce business a dat lovitura soția lui Victor Ponta

Toată lumea îi știe pe Victor Ponta și pe frumoasa sa soție Daciana Sârbu, dar nu mulți știu cu ce se ocupa ea. Soția politicianului a pus bazele unei cofetării în anul 2014, iar recent aceasta a fost invitată la o emisiune TV unde și-a prezentat produsele delicioase care sunt pregătite zilnic pentru clienți.

Daciana Sârbu a povestit că în cofetăria ei se regăseșe o gamă largă de prăjituri și torturi, potrivite pentru gusturile oricărui client.

In functie de gusturi, tort cu bezea, avem si torturi de vara. Putem alege si torturi in functie de design. Avem o artista care lucreaza la decor si fie o lasam pe ea sa isi dea frau liber imaginatiei, fie aleg clientii cum preferă torturile. Mergem si feeling mergem si pe retete de tort de aici. Paharul de sampanie merge cu orice.„, a povestit Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta.

Mai de mult, în presă au ajuns câteva detalii despre cifrele care se învârt în afacerea Dacianei Sârbu. Conform declarației de avere a soțului ei, în 2014 și în 2015, cei doi au investit peste 148.000 de lei în amenajarea cofetăriei. În același document scrie că Daciana Sârbu și-a împrumutat firma cu 65.635 de lei în 2014 şi cu 83.000 de lei în 2015.

Daciana Sârbu a vorbit despre experiența adopției

În podcastul lui Mihai Morar, Daciana a vorbti deschis despre experiența prin care a trecut. Aceasta, împreună cu Victor Ponta au adoptat o fetiță.

În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată și să nu-i dați camera mea. Ea și-a dorit mult o soră și era fericită. Nu știa ce o așteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers și mai ușor. E nevoie de multă iubire și multă atenție. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine și poți să muți munții. Dacă ai partener care îți dă curaj poți. Am luat decizia când eram toți.„, a povestit Daciana.

Soția politicianului a dezvălui că au ales o fetiță de pe lista copiilor greu adoptabili, care, din nefericire, au cele mai puține șanse să ajungă într-o familie.

Există un proces de acreditare a familiei adoptatoare și durează. Nu e ușor. Există psihologi care te pregătesc. Acest proces se finalizează cu acest atestat pe care poți să-l primești sau nu. Experiența celor care te evaluează poate ajunge la concluzia că familia nu e pregătită. După acest proces, în funcție de ce optezi, să alegi să te nimerească sistemul în momentul în care apare un copil conform criteriilor pe care le-ai expus. Există și varianta pe care am mers noi, există o listă a copiilor greu adoptabili și acolo e un proces deschis. Nu am avut criterii. Dosarul există și această cerere în care spui vârsta și alte lucruri. Noi ne-am dorit să fie fată. Noi ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili pentru că nu a contact nici ce probleme au avut, nici de ce erau pe acea listă. Noi eram pregătiți pentru orice fel de copil, nu ne-am dorit copil perfect. Ne-am dorit să oferim iubire și trecând prin câte am trecut, nu am considerat că o situație dificilă nu ar fi fost imposibil de dus. Am luat decizia într-un punct în care experiența atâtor ani grei ne-a făcut să spunem că putem duce orice. Chiar dacă trebuie să muncești toată viața să-i corectezi unele lucruri.„, a mai spus Daciana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: