Redactia.ro
Home » Știri » Dalai Lama s-a vaccinat anti-COVID. Care este starea lui

Dalai Lama s-a vaccinat anti-COVID. Care este starea lui

Dalai Lama s-a vaccinat

Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului, s-a vaccinat anti-Covid, sâmbătă dimineață, într-un spital din Dharamsala. După ce i s-a administrat serul de la Astra Zeneca, a stat jumătate de oră sub supravegherea cadrelor medicale pentru posibilele reacții adverse. Care este starea sa?

Dalai Lama s-a vaccinat anti-COVID. Care este starea lui

Dalai Lama s-a vaccinat anti-Covid. Liderul spiritual tibetan s-a prezentat, sâmbătă dimineață, la spitalul din Dharamsala pentru a i se administra prima doză de imunizare, de la compania Astra Zeneca. După ce a făcut vaccinul a stat jumătate de oră sub supravegherea medicilor pentru a se vedea dacă are reacții adverse, informează Antena 3.

Și Dalai Lama s-a vaccinat anti-COVID: „Este de foarte mare ajutor” | Antena 3

Încă din urmă cu aproape două luni, Administrația din Tibet a cerut Executivului ca liderul spiritual să fie vaccinat. După ce a făcut acest lucru, Dala Laima se pare că s-a simțit bine și i-a îndemnat și pe restul oamenilor să procedeze asemeni lui.„Pentru a preveni unele situaţii serioase, faceţi această injecţie. Este de foarte mare ajutor. Vreau să împărtăşesc – mai mulţi oameni, ar trebui să aibă curaj să facă această injecţie”, a declarat Dalai Lama după ce s-av vaccinat anti-Covid.

Vaccinul de la AstraZeneca a fost dezvoltat de Oxford și produs la o fabrică din India.

Un bărbat din Argeș a murit la patru ore după vaccinare

Unele reacții adverse ale vaccinului pot fi chiar letale. Un bărbat din Argeș în vârstă de 45 ani a murit la patru ore după ce s-a vaccinat cu ser de la Pfizer. Deși acesta nu ar fi avut reacții adverse după administrare, acasă a intrat în stare de incoștiență. Medicii au ajuns la fața locului și i-au constatat decesul. „La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical”, se arată în comunicatul CNCAV.

S-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se vedea cu exactitate cauza morții.”La acest moment, DSP Argeș a sesizat autoritățile competente în vederea efectuării procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului”, a mai precizat CNCAV.

Medicul de familie al decedatului a declarat că suferea de dislipidemie și valori tensionale crescute

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: