Redactia.ro
Home » Monden » Ținuta cu care iubita lui Răzvan Simion a atras atenția. Daliana i-a încântat pe internauți cu noua sa apariție

Ținuta cu care iubita lui Răzvan Simion a atras atenția. Daliana i-a încântat pe internauți cu noua sa apariție

GALERIE FOTO (6) Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, a impresionat din nou prin eleganță și stil

Ținuta cu care iubita lui Răzvan Simion a atras atențiaIubita prezentatorului tv continuă să surprindă cu stilul său elegant. Recent, Daliana a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu o ținută de senzație.

Ținuta cu care iubita lui Răzvan Simion a atras atenția. Daliana i-a încântat pe internauți cu noua sa apariție

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion pare că și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan. Cei doi au preferat să aibă o relație discretă, dar după ce au fost surprinși împreună, Daliana și Răzvan au decis să se nu se mai ascundă. Partenera moderatorului tv este o prezentă elegantă ori de câte ori își face apariție. Recent, arhitecta a postat o imagine pe contul ei de Instagram. Iubita lui Răzvan Simion apare într-o ținută roșie, ținând în mână un obiect decorativ proeminent. Contrastul și încadrarea scot în evidență frumusețea arhitectei care i-a furat inima prezentatorului tv.

Fiecare apariție a fostului arhitect de la emisiunea „Visuri la cheie”, de la Pro TV, este o adevărată senzație. În urmă cu două săptămâni, Daliana Răducan a apărut la un eveniment monden organizat în Capitală, unde a atras toate privirile cu vestimentația sa. Vedeta s-a afișat cu un costum impecabil și cu o geantă scumpă, care costă nu mai puțin de 3.850 de euro. Răzvan Simion și Dalianan Răducan sunt împreună din 2020, iar cei doi formează un cuplu minunat. Destul de discreți cu relația lor, cei doi au petrecut câteva zile la Monte Carlo, iar vacanța a fost una luxoasă. Razvan nu a ratat oportunitatea de a postat câteva imagini din vacanță pe Instagram, unde apare alături de Daliana.

Razvan Simion, despre nunta cu Daliana Răducan

Prezentatorul de la Antena 1 a fost mereu discret în ceea ce privește relațiile personale, iar acesta a preferat să vorbească prea mult despre situația lui amoroasă. Ei bine, de când formează un cuplu cu Daliana, Răzvan a devenit mai deschis. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan a mărturisit că pe plan sentimental stă foarte bine și se simte foarte fericit. De asemenea, acesta a mărturisit că el și iubita lui se completează perfect, precizând că își doresc un copil pe viitor.

Cei doi au fost surprinși deseori împreună și par extrem de fericiti. Deși există o diferenta de 11 ani între ei, acest lucru nu le afectează relația, ba din contră, se simte foarte bine împreună. ”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

În urmă cu trei ani, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de aproape șase ani. Cei doi au rămas prieteni, ba chiar continuă să colaboreze pe plan profesional, Răzvan fiind impresarul artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: