Redactia.ro
Home » Monden » Daliana Răducan nu și-a dorit acest lucru la nunta sa! Ce obicei nu a vrut să respecte

Daliana Răducan nu și-a dorit acest lucru la nunta sa! Ce obicei nu a vrut să respecte

Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, a impresionat din nou prin eleganță și stil

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, la care au participat doar familia și prietenii apropiați. Prezentatorul de la Antena 1 și partenera sa au dorit să păstreze marele eveniment „secret”, dar câteva detalii au fost dezvăluite de Răzvan în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Daliana Răducan a fost o mireasă superbă, iar nunta a fost marcată de momente speciale și de tradiții reinterpretate.

O nuntă discretă, dar plină de eleganță

Răzvan Simion și Daliana Răducan au reușit să organizeze o nuntă care a combinat eleganța și intimitatea, evenimentul fiind gândit să fie cât mai personal și restrâns. Daliana Răducan a impresionat cu rochia sa de mireasă, simplă și rafinată, accesorizată cu mult bun gust. Mireasa a ales un buchet de flori alcătuit doar din cale, subliniind astfel simplitatea și frumusețea naturală.

Mireasa a avut un buchet superb, simplu, doar din cale,” a dezvăluit Răzvan Simion în direct, la TV. Alegerea buchetului de cale a fost una inspirată, conferindu-i Dalienei un aer de eleganță clasică și puritate.

Tradiții reinterpretate și momente speciale

Unul dintre momentele care a atras atenția a fost decizia Dalienei Răducan de a nu arunca buchetul de mireasă, tradiție străveche care spune că cea care prinde buchetul se va mărita în viitorul apropiat. „Este un obicei străvechi, ca la sfârșitul evenimentului, o tânără care-și dorește să facă pasul cel mare, să încerce să prindă buchetul miresei,” a explicat Răzvan Simion.

Totuși, mireasa a ales să nu urmeze această tradiție. Motivul? Singura care se „califica” pentru a prinde buchetul era fiica lui Răzvan, Ianca. „La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare,” a explicat Răzvan Simion. Această decizie a fost bine primită de invitați, buchetul rămânând un simbol al zilei speciale pentru Daliana.

Atmosfera de la nuntă și reacțiile invitaților

Nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan a fost marcată de o atmosferă caldă și primitoare. Invitații s-au bucurat de momentele intime și de bucuria celor doi miri, care au preferat să petreacă alături de cei mai apropiați oameni din viața lor. „Mireasa a avut un buchet superb de cale, pe care nu și-a dorit să-l ‘arunce’ la finalul nunții, așa cum spune tradiția,” a menționat prezentatorul.

Răzvan Simion a povestit cu umor și afecțiune despre acest moment special, dezvăluind că decizia de a nu arunca buchetul a fost luată pentru a păstra simplitatea și autenticitatea evenimentului. Aceasta a fost doar una dintre modalitățile prin care cuplul a reușit să-și personalizeze nunta, transformând-o într-un eveniment unic și memorabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: