Redactia.ro
Home » Știri » Dalida din Las Fierbinți, detalii din căsnicie. „Cum spuneam, uneori nu e ușor”

Dalida din Las Fierbinți, detalii din căsnicie. „Cum spuneam, uneori nu e ușor”

Dalida din Las Fierbinți a născit a doua oara

La 10 ani de la nuntă, Ecaterina Ladin, cunoscută ca Dalida din serialul Las Fierbinți, a dezvăluit informația momentului despre schimbările care au intervenit în viața sa odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Actrița și-a exprimat mereu dorința de a avea mulți copii, inspirată de exemplul mamei sale, care a devenit mamă la vârsta de 40 de ani. Chiar dacă ultima sarcină a fost neprogramată, aceasta a adus multă bucurie în familia lor.

„Eu cred în Dumnezeu foarte tare și nu mi-a fost teamă de complicații sau situații neprevăzute. Am învățat, în timp, că ce e să se întâmple se întâmplă, bun sau rău, fără să avem vreo putere asupra destinului. Avem, așa, putere, la scară mai mică. La nivelul acesta, de a aduce un alt om pe Pământ, mereu m-am încredințat întru totul în mâinile Lui”, a mărturisit Ecaterina Ladin într-un interviu pentru revista viva.ro.

Ecaterina Ladin, despre relația cu soțul său

Ecaterina Ladin și soțul său, Laurențiu, au o relație solidă care durează de mulți ani, fiind căsătoriți de 10 ani. Dalida din Las Fierbinți a spus că o căsnicie nu este mereu ușoară și că, uneori, apar și neînțelegeri. În general, discuțiile contradictorii sunt purtate departe de urechile copiilor și, de obicei, prin intermediul mesajelor. Ecaterina Ladin și partenerul său se confruntă adesea cu dispute legate de problemele legate de cei mici.

„Am ajutoare pentru copii și asta mă salvează enorm, la propriu. Cum spuneam, uneori nu e ușor. Pasiunea de acum 10 ani s-a transformat în timp. Este la un nivel superior, mai matur, în care ne înțelegem nevoile, spațiul, dorințele
Am dat dovadă, amândoi, pe parcursul relației noastre de mult devotament și iubire necondiționată și am reușit să ne menținem un echilibru în viața de cuplu”, a completat Ecaterina Ladin, în același interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: