Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman are o nouă iubită? Cântărețul a fost fotografiat când se lăsa mângâiat

Dan Bittman are o nouă iubită? Cântărețul a fost fotografiat când se lăsa mângâiat

GALERIE FOTO (4) Dan Bittman are o nouă iubită? Cântărețul a fost fotografiat când se lăsa mângâiat

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost fotografiat alături de o femeie despre care se presupune că ar fi noua iubită. Cel puțin, acestea sunt bănuielile presei tabloide. Cei doi au fost surprinși într-un moment de tandrețe, când cântărețul se lăsa mângâiat. Iată detaliile și imaginile cu ei.

Dan Bittman are o nouă iubită? Cântărețul a fost fotografiat când se lăsa mângâiat

Recent, Dan Bittman a fost surprins alături de o femeie, undeva prin centrul Bucureștiului. El era la volanul mașinii, ea, în dreapta lui. Cât timp autoturismul lor a stat blocat în traficul aglomerat al orașului, în habitaclu a fost ceva acțiune. Cei doi au avut discuții, dar o clipă de tandrețe a atras mai mult atenția. La un moment dat, femeia l-a mângâiat pe cap pe cântăreț, au scris cei de la Cancan, care au publicat și fotografiile, în exclusivitate, cu cei doi.

În fotografii, nu se pot observa prea multe detalii, dar un lucru este evident. Și ea, și Dan Bittman poartă ochelari de soare la ochi, semn că ar fi dorit să nu fie neapărat recunoscuți. Femeia misterioasă are părul lung, șaten deschis, și a purtat în acea zi un palton deschis la culoare, bej, cel mai probabil.

Sursa foto: Cancan.ro
Sursa foto: Cancan.ro
Sursa foto: Cancan.ro

Evident, nu se știe dacă Dan Bittman și cea care l-a mângâiat pe cap formează un cuplu. Oficial, cel puțin, nu formează, dar e posibil să se ascundă de ochii lumii și ai presei, așa cum mai fac persoanele publice uneori. Cert e că cea mai lungă relație a cântărețului a fost cea cu Liliana Șerban, de aproape 25 de ani. Cei doi au împreună trei copii. De fiecare dată, Bittman a avut numai cuvinte de laudă despre mama copiilor lui și a vorbit-o de bine în toate interviurile pe care le-a dat și a pomenit-o. Rămâne de văzut mai departe dacă presupusa relație se confirmă sau nu.

Dan Bittman are o nouă iubită? Cântărețul a fost fotografiat când se lăsa mângâiat
Foto: Facebook/Dan Bittman
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: