Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, decizie surprinzătoare! Artistul a anunțat că se vaccinează împotriva coronavirusului

Dan Bittman, decizie surprinzătoare! Artistul a anunțat că se vaccinează împotriva coronavirusului

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Dan Bittman, decizie surprinzătoare! După ce a declarat că este împotriva restricțiilor recomandate de medici în timpul pandemieie de coronavirus, Dan Bittman a decis să se vaccineze anti-COVID19. Artistul a făcut anunțul în direct.

Dan Bittman, decizie surprinzătoare! Artistul a anunțat că se vaccinează împotriva coronavirusului

Dan Bittman, decizie surprinzătoare! Celebrul artist s-a aflat în centrul unui scandal de proporții după ce a contestat vehement restricțiile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus și s-a declarat convins că situația epidemiei nu este așa cum o prezintă specialiștii.

Astfel, declarațiile sale au devenit virale în mediul online și a provocat diferite reacții.„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult„, spusese Dan Bittman.

Ei bine, se pare că solistul trupei Holograf și-a schimbat părerea și a luat decizia de a se vaccina. În cadrul unei emisiuni, Dan Bittman a anunțat că se va vaccina. „Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, afectat de pandemia de COVID19

Dan Bittman se află printre oamenii afectați de consecințele pandemiei de coronavirus. Artistul a făcut o investiție de 500.000 de euro într-un parc de distracții construit pe malul lacului Sulimanu, dar nu-și poate scoate investiția înapoi.„Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, spunea Dan Bittman.

În aceste luni nu a putut susține concerte, motiv pentru care a avut probleme financiare și nu știe ce să facă.„Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a mai spus Dan în urmă cu câteva luni.

Vineri, de la ora 16.00, a început maratonul vaccinării anti-COVID19 care se desfășoară la Sala Palatului și Biblioteca Națională din București. Maratonul se desfășoară până luni și participă aproximativ 1.200 de voluntari, dintre care 260 sunt medici, 300 asistenți medicală, 135 rezidenți și peste 500 studenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: