Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman, reacție dură după ce s-au impus restricțiile! ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

Dan Bittman, reacție dură după ce s-au impus restricțiile! ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

Dan Bittman, reacție dură după ce s-au impus restricțiile! ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

Dan Bittman nu s-a putut abține și a avut o reacție dură din cauza restricțiilor impuse de autorități. Cântărețul a făcut declarații șocante la un post de televiziune. 

Dan Bittman, reacție dură după ce s-au impus restricțiile

Dan Bittman a stârnit multe controverse de când a început pandemia de coronavirus. Artistul este adeptul teoriilor conspiraționiste, iar de data aceasta nu s-a putut abține și a comentat decizia autorităților române de a băga noi restricții.

Cântărețul a susținut încă de la începutul pandemiei că multe dintre regulile impuse de autorități nu au fost cele mai potrivite, iar aceasta s-a arătat foarte deranjat de măsurile care au fost luate în țară în cursul a un an de zile. După ce duminică, 28 martie, România va avea parte de noi restricții, Dan Bittman a oferit primele declarații la Xtra Night Show în acest sens în prag de semi-carantină.

Artistul se declară în continuare foarte deranjat de acestea și consideră că oamenii au fost mințiți și manipulați, dar mereu a respectat tot ce s-a cerut pentru a se respecta distanțarea socială și regulile de protecție sanitară.

”Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezează, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus el la Xtra Night Show.

Potrivit comunicatului transmis de autorități în urmă cu o seară, începând de duminică, vor exista restricții de circulație. În localitățile cu o rată de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori, calculată pe o perioadă de 14 zile, se impune restricționarea circulației începând cu ora 20:00. Aceeași măsură va fi și în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitori, dar doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere

Dan Bittman nu crede în existența virusului, în eficacitatea vaccinului sau a tratamentelor, și nici în pandemia care a băgat groaza în omenire, artistul declarând de curând că totul este mai degrabă „o afacere excepțională” pentru unii bogătași.

Mai mult, solistul trupei Holograf este de părere că toată această stare de panică va fi menținută o perioadă lungă, tocmai pentru ca veniturile celor care au de câștigat de pe urma pandemiei să nu scadă brusc.

”Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștiga enorm de mult din aceste reglementari”, a spus Bittman, pentru Antena 3.

După ce a explicat de ce susține acest lucru, Dan Bittman a făcut o afirmația uluitoare! Artistul se gândește serios să pună și el bazele unei mici afaceri care ar putea fi profitabilă pe timp de pandemie și care, în mod vădit, ar veni în ajutorul populației.

”Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepțională. Încep să mă gandesc să produc și eu într-o pivnita niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul intre ei”, a mai spus Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: