Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, interzis de anumite posturi TV și de radio: ”Nu credeam că opiniile publice mai pot fi cenzurate”

Dan Bittman, interzis de anumite posturi TV și de radio: ”Nu credeam că opiniile publice mai pot fi cenzurate”

Dan Bittman

Dan Bittman a dezvăluit că în ultima vreme, anumite posturi de TV și de radio, evită să-l mai cheme ca invitat, în urma declarațiilor sale despre Covid-19.

Dan Bittman, interzis de anumite posturi TV și de radio: ”Nu credeam că opiniile publice mai pot fi cenzurate”

Artistul este uimit de faptul că ne aflăm într-o perioadă în care libertatea de exprimare este taxată, la 31 de ani, de scăparea regimului comunist, care presupunea inclusiv cenzura. După ce și-a spus părerea despre coronavirus, Dan Bittman a mărturisit că post TV precum PRO TV sau de radio, precum Europa FM, evită să mai ia legătura cu el.

“Nu credeam că, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, în care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rău decât înainte de 1990. Nu am fost niciodată împotriva unor măsuri clare şi ferme, dar am criticat acel tip de măsuri haotice, care nu au făcut nimănui bine. Am avut nevoie de decizii luate pe baze solide, iar asta nu s-a întâmplat întotdeauna. Acum constatat că televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evită să mă mai cheme în studiourile lor fiindcă am avut curajul de a-mi exprima liber opiniile. Cei care s-au supărat pe mine o fac, după mine, fie din trufie, fie din lipsa de putere de a dialoga”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.ro.

Anul trecut, Dan Bittman a spus că autoritățile umflă numărul persoanelor infectate de coronavirus și că nu crede că mulți oameni au murit de coronavirus, având în vedere lipsa autopsiei. Ulterior, artistul a iscat o mulțime de controverse în spațiul public.

”Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor (…) Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie“, a spus Dan Bittman pentru Gândul Live.

Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus

O altă declarație a cântărețului care a uimit a fost aceea potrivit căreia Andreea Esca și-a înscenat infecția cu Covid19.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat artistul în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: