Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bursuc, anunț de ultimă oră despre Florin Salam. Care este starea de sănătate a celebrului manelist

Dan Bursuc, anunț de ultimă oră despre Florin Salam. Care este starea de sănătate a celebrului manelist

Este sau nu Florin Salam grav bolnav? Dan Bursuc face anunțul de ultimă oră despre starea de sănătate a celebrului manelist!

În ultima perioadă, Florin Salam a apărut tot mai puțin în spațiul public și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul și care e motivul pentru care nu mai e atât de activ ca înainte.

Dan Bursuc, anunț de ultimă oră despre Florin Salam

Cu puțin timp în urmă, Dan Bursuc a negat că ar fi declarat că Florin Salam are probleme de sănătate. Declarațiile vin după ce în mass media au apărut informații cum că artistul a dat detalii despre niște problemele de sănătate care l-ar chinui pe celebrul manelist Florin Salam.

Dan Bursuc a declarat că acele declaraţii nu îi aparţin sub nicio formă. Potrivit impact.ro, Salam traversează o perioadă dificilă din punct de vedere medical.

Însă chiar fiul lui Florin Salam rupe tăcerea! În ultima postare pe Facebook, acesta a explicat cum se simte tatăl său.

Florin Salam, probleme de sănătate?

Potrivit Impact.ro, se pare că manelistul are probleme destul de grave de sănătăte, iar din această cauză a rărit aparițiile TV, dar și evenimentele pe care le avea.

Informația a fost confirmată chiar de către colegul său de breaslă, Dan Bursuc, care spune că artistul nu e deloc în cea mai bună formă.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre ce se întâmplă cu artistul, unde se află în aceste momente și care sunt problemele de sănătate de care suferă, însă vă vom ține la curent cu cele mai noi informații.

Petrică Cercel a murit, internat cu COVID-19

Din păcate, lumea maneliștilor este în doliu. cunoscutul cântăreț Petrică Cercel a plecat dintre noi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cântărețul se afla internat în spital de câteva zile, însă lupta cu COVID-19 a fost mult prea puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: