Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bursuc reacționează după ce Fulgy l-a acuzat că a violat-o pe Margherita: ”E un prăjit”

Dan Bursuc reacționează după ce Fulgy l-a acuzat că a violat-o pe Margherita: ”E un prăjit”

GALERIE FOTO (2)

Dan Bursuc reacționează după ce Fulgy l-a acuzat că i-a violat sora, pe Margherita. S-ar fi întâmplat pe vremea când Margherita era doar o minoră și avea nu mai mult de 13-14 ani.

Dan Bursuc reacționează după ce Fulgy l-a acuzat că a violat-o pe Margherita: ”E un prăjit”

Dan Bursuc răspunde acuzației lui Fulgy, referitoare la faptul că i-ar fi abuzat sexual sora, pe când aceasta avea 13-14 ani. Impresarul din lumea muzicii de manele nu a dorit să ofere prea multe detalii despre spusele mezinului familiei Clejanilor și l-a catalogat pe Fulgy drept ”un prăjit și un terminat”.

”E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”,  a spus Dan Bursuc pentru playtech.ro.

Ioniță de la Clejani ar fi știut de viol

Fulgy a lansat această acuzație din postura de arestat la domiciliu. Într-o filmare pe rețelele de socializare, mezinul a precizat că el ar fi aflat de viol abia când avea 18 ani și colegii de liceu făceau ironii pe seama acestui subiect. Mai mult, Ioniță de la Clejani ar fi știut de viol, dar nu ar fi luat nicio măsură pentru fiica lui.

”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.

Mezinul Clejanilor a mai punctat faptul că are multe de spus despre milionari ai țării, dar și despre tatăl lui. Concret, în urma dezvăluirilor sale, cu toții ar face închisoare peste 25 ani, iar Margherita ar primi despăgubiri de milioane de euro.

”Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă”, a spus Fulgy. Spusele acestuia, însă, au fost întrerupte la un moment dat, de către un echipaj al poliției, care s-a deplasat la fața locului pentru a vedea dacă Fulgy respectă toate cele legale arestării la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: