Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a decis să dea cărțile pe față. De unde au plecat toate problemele din familia Clejanilor

Fulgy a decis să dea cărțile pe față. De unde au plecat toate problemele din familia Clejanilor

Fulgy a decis să dea cărțile pe față

Fulgy a decis să dea cărțile pe față. Fulgy a revenit în mediul online cu forțe proaspete. De această dată, și-a acuzat propria familie. Tânărul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care a vorbit despre problemele din familia sa. Care este, de fapt, motivul?

Fulgy a decis să dea cărțile pe față. De unde au plecat toate problemele din familia Clejanilor

Fulgy a decis să dea cărțile pe față. În ultimele săptămâni, Fulgy a surprins pe toată lumea cu dezvăluirile făcute în mediul online. Acesta a făcut multe acuzații la adresa mai multor vedete din showbiz-ul românesc. De asemenea, relația sa cu Viorica și Ioniță de la Clejani n a fost una tocmai bună. Tânărul i-a criticat, în egală măsură, după care i-a lăudat.

Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat în familia Clejanilor și de ce Fulgy reacționează în acest mod. Ei bine, tânărul de 23 de ani a decis să dea cărțile pe față. Conform acestuia, responsabil pentru toată această situație este chiar tatăl său, Ioniță de la Clejani. Fulgy a postat pe contul său de Instagram o declarație, surprinzându-i pe internauți. Acesta a postat un video din emisiunea lui Dan Capatos, făcând referire la momentul în care tatăl său a negat că el este cel care a chemat autoritățile să-l ducă la spital. Mai mult, acesta a făcut o declarație șocantă. „Scumpul meu tată mi-a făcut rău în toți anii aceștia”, a fost mesajul transmis de Fulgy.

Relația dintre Fulgy și Ioniță de la Clejani este destul de tensionată și schimbătoare, iar dacă sâmbătă îl acuza pe tatăl său că este vinovat pentru comportamentul său, Fulgy s-a răzgândit, comparăndu-l pe Ioniță de la CLejani cu Dumnezeu. S-a zvonit în presă că Fulgy ar fi dat în tatăl său în seara în care Ioniță ar fi sunat la poliție să anunțe că fiul său a devenit violent. Artistul a negat acest lucru, menționând că niciodată nu ar ridica mâna asupra părintelui său. „Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (…) Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, a spus Fulgy, la momentul respectiv.

Fulgy, derapaj incredibil la adresa părinților lui

Sătul de critici, artistul le-a transmis jurnaliștilor un mesaj, care i-a vizat și pe mama și tatăl său. Acesta i-a numit pe părinții săi „lăutari care cântă după ureche”. „Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!, a declarat Fulgy pe Instagram.

Etichete: