Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, chinuit de problemele de sănătate. A ajuns să ia șapte pastile pe zi: „Când simți că poți să mori…”

Dan Capatos, chinuit de problemele de sănătate. A ajuns să ia șapte pastile pe zi: „Când simți că poți să mori…”

dan capatos

Dan Capatos s-a remarcat în lumea televiziunii cu o carieră impresionantă, reușind să câștige admirația publicului prin personalitatea sa unică. Cu umorul său dezvoltat, carisma și energia debordantă, a captat atenția telespectatorilor timp de peste 15 ani pe micile ecrane. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc faptul că prezentatorul TV se confruntă cu anumite probleme de sănătate care îi creează multe dificultăți.

Dan Capatos se confruntă cu grave probleme de sănătate

Dan Capatos a muncit din greu pentru a se afla unde este astăzi. Stilul de viață dezorganizat, puținele ore de somn de care are parte, aceste elemente și-au pus amprenta asupra stării sale de sănătate. În urmă cu mai mulți ani el a suferit un accident vascular cerebral, iar de atunci este nevoit să ia zilnic pastile pentru a menține situația sub control. În plus, Dan Capatos a mărturisit că este hipertensiv și se gândește cu spaimă că boala s-ar putea agrava.

„Nu am schimbat nimic. Mănânc sărat, deși nu am voie. Programul este de așa natură încât nu mă pot odihni decât 4 ore pe noapte. Nu am schimbat nimic.

Singurul lucru pe care l-am schimbat este că am mai băgat 3 medicamente, adică am 7 acum. Eu ca să pot să trăiesc de pe o zi pe alta… Hipertensiune am. Atunci am avut atac cerebral ischemic tranzitor. Adică un sfert de oră am fost pe stânga paliu… Mi-am revenit. Adică nu am rămas definitiv. Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine. Frica de moarte nu îți mai conferă altruismul și generozitatea de a te mai gândi la alții, cred eu.

Când simți că poți să mori… Eu stăteam cu pastilele sub limbă, nu îmi mai simțeam partea stângă, și ziceam: «Hai să vedem cine câștigă: boala sau pastila». Eram și în Italia. Nu a fost prima. Asta e pe un lanț trofic de multe puseuri”, a povestit Dan Capatos.

Dan Capatos a ajuns să ia șapte pastile pe zi

După episodul din Italia, Dan Capatos nu pleacă niciodată de acasă fără o anumită pastilă care l-ar putea salva din multe situații neplăcute, atunci când tensiunea sa scapă de sub control și atinge valori anormale.

Omul de televiziune este conștient de faptul că programul său haotic contribuie la degradarea stării sale de sănătate, dar cu toate acestea nu a făcut schimbări considerabile în acest sens ținând cont că locul de muncă îl solicită atât de mult.

„Eu am și acum pastila. O am în geantă tot timpul. Are un efect să îți coboare repede tensiunea. La mine deja se instalase atacul cerebral. Ideea era dacă se sparge vasul sau… Dacă se spărgea rămâneam praf pe stânga.

Eram și undeva în Italia, abia aterizasem, într-o zonă destul de prost reprezentată medical. Spaima reală te face să te blochezi. S-a întâmplat acum trei ani când plecam într-o vacanță.(…) E clar că ritmul acesta contribuie foarte mult la degradarea mea medicală”, a declarat Dan Capatos.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: