Redactia.ro
Home » Monden » Dan Ciotoi de la Generic a ajuns de nerecunoscut. Imagini de pe patul de spital cu artistul

Dan Ciotoi de la Generic a ajuns de nerecunoscut. Imagini de pe patul de spital cu artistul

Dan Ciotoi a ajuns pe patul de spital.

Dan Ciotoi, cunoscutul artist de la Generic, a fost surprins în imagini tulburătoare pe patul de spital, stârnind îngrijorare printre fanii săi. Artistul a postat o fotografie pe contul său de Facebook, anunțând că se află în „concediu de odihnă” și că va lipsi o perioadă. Cu toate acestea, nu a oferit detalii despre natura exactă a problemelor sale de sănătate.

Dan Ciotoi de la Generic a ajuns de nerecunoscut

Pe contul său de Facebook, Dan Ciotoi a postat o imagine care îl înfățișează pe patul de spital alături de fratele și sora sa. În postare, artistul a transmis un mesaj către fanii săi, exprimându-și speranța de a se revedea curând și dorindu-le tuturor sănătate. De asemenea, Ciotoi a menționat că nu va putea răspunde la telefon pentru o anumită perioadă și a îndemnat pe cei interesați să ia legătura cu fiul său, Liviu Ciotoi.

Imagini de pe patul de spital cu artistul

Fragmentul postat de artist sună astfel: „În ‘Concediu De Odihnă’! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând 🤗❤️🧡💛💚💙💜 Va doresc #SĂNĂTATE TUTUROR 🙂 PS. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon! Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare! Vă 😘 Și Vă ❤️💛💙”.

În imaginea publicată, Dan Ciotoi stă pe patul său de spital, purtând un tricou albastru și având o branulă pe brațul drept. În mână ține o băutură și pare să fie atent la cineva în apropiere, în timp ce sora sa, îmbrăcată în negru, stă lângă el.

Cântărețul s-a luptat cu tumorile canceroase și în trecut

Aceasta nu este prima dată când Dan Ciotoi se confruntă cu probleme de sănătate semnificative. În trecut, artistul a avut parte de o luptă cu două tumori canceroase, de care s-a vindecat treptat prin intermediul unei intervenții chirurgicale și spitalizare îndelungată. Într-un interviu anterior pentru emisiunea Acces Direct, Ciotoi a dezvăluit că a avut o perioadă dificilă în care s-a operat la Oradea, la „cel mai bun doctor,” și a avut nevoie de trei-patru ani pentru a se recupera complet.

Cu toate că nu au fost furnizate detalii despre motivele pentru care Dan Ciotoi se află acum în spital, fanii și colegii de breaslă i-au transmis urări de însănătoșire și speră ca artistul să se recupereze rapid și să revină în centrul atenției publicului său, acolo unde s-a simțit mereu cel mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: