Redactia.ro
Home » Știri » Dan Ciotoi, operat de urgență, la 6 ani după ce s-a internat pentru o tumoră benignă. Fiul artistului, detalii de ultimă oră: „Este la Terapie Intensivă”

Dan Ciotoi, operat de urgență, la 6 ani după ce s-a internat pentru o tumoră benignă. Fiul artistului, detalii de ultimă oră: „Este la Terapie Intensivă”

Dan Ciotoi, despre clipele de coșmar care l-au adus la graniță cu moartea. Solistul formației Generic a scăpat de cancer după luni de chin

Dan Ciotoi, operat de urgență, la 6 ani după ce s-a internat pentru o tumoră benignă. Fiul artistului, detalii de ultimă oră!

Dan Ciotoi, operat de urgență, la 6 ani după ce s-a internat pentru o tumoră benignă

Dan Ciotoi, cunoscutul artist român în vârstă de 67 de ani, a fost internat de urgență și supus unei intervenții chirurgicale delicate după ce medicii au descoperit o altă problemă medicală, la 6 ani distanță de la operația sa anterioară pentru o tumoră benignă. Celebrul cântăreț și fiul său, Liviu Ciotoi, au transmis informații despre starea sa de sănătate pe rețelele de socializare și prin intermediul reprezentanților spitalului.

În urmă cu 6 ani, Dan Ciotoi a simțit o proeminență la nivelul gâtului, o umflătură care l-a determinat să caute ajutor medical. Această decizie a fost una înțeleaptă, deoarece, după consultarea medicului ORL și efectuarea unei radiografii, s-a descoperit că avea o tumoră benignă. Operația pentru îndepărtarea acesteia a fost efectuată cu succes la Spitalul Pelican din Oradea, sub îndrumarea profesorului dr. Teofil Lung și a echipei sale de medici. Cu optimism, reprezentanții spitalului anunțau că Dan Ciotoi se va putea întoarce la cântat în curând. Cu toate acestea, acum, după 6 ani de la această intervenție, artistul a fost supus unei noi operații de urgență.

Fiul artistului, detalii de ultimă oră: „Este la Terapie Intensivă”

Fiul său, Liviu Ciotoi, a făcut publică situația delicată a tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare. Dan Ciotoi se află la Terapie Intensivă, iar familia așteaptă cu inima strânsă să se trezească și să se recupereze. În acest context, au fost nevoiți să anunțe că, pentru o perioadă semnificativă, nu vor putea onora nicio solicitare de a susține un moment artistic.

„Numele meu este Liviu Ciotoi. Sunt fiul lui Dan Ciotoi de la formația Generic. Și vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență. Este la Terapie Intensivă. Nu știu să vă spun mai multe detalii. Așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine. Pot în schimb să vă spun că, în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment. Nu avem cum”, este mesajul transmis de Liviu, fiul lui Dan Ciotoi.

În ciuda provocărilor cu care se confruntă, Dan Ciotoi rămâne un exemplu de putere și rezistență în fața destinului. În această perioadă dificilă, fanii și colegii de breaslă își exprimă dorința sinceră de a-l vedea sănătos și pe viitor, pe scena muzicală, aducând bucurie și emoție prin muzica sa inconfundabilă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: