Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Ce i-a transmis prezentatorul tv

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Ce i-a transmis prezentatorul tv

GALERIE FOTO (3) Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan.

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Fiica lui Pavel Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda, după ce artistul a cerut-o în căsătorie în luna septembrie a anului trecut. În urma evenimentului, Dan Negru i-a transmis un mesaj surprinzător Cleopatrei Stratan.

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Ce i-a transmis prezentatorul tv

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Pe 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele și au devenit soț și soție. Fiica lui Pavel Stratan s-a căsătorit la vârsta de 18 ani. Decizia de a se căsătoria i-a determinat pe unii internauți să critice acest lucru. Ei bine, Dan Negru se află printre persoanele care s-au bucurat pentru cei doi. Acesta a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care dezvăluia că o cunoaște pe artistă din perioada în care venea în emisiunile sale și îi cerea ciocolată în pauzele de filmare. „E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu el și Cleopatra Stratan.

Dan Negru si Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, nunta ca-n povești

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au distrat ca în povești la nunta lor, iar evenimentul a fost organizat exact așa cum și-au dorit. La nunta celor doi au avut loc mai multe momente emoționante, iar Cleopatra a atras toate privirile invitaților. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani și-au organizat nunta pe malul lacului Snagov.

Printre invitați s-au numărat, rudele și apropiații celor doi, dar și colegi de breaslă precum Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira și Stoica Mario. Buchetul a fost prins de Anastasia Sandu, solista și fosta concurentă la emisiunea „The Four’. S-a dansat, s-a cantat, dar au existat și momente în care s-a plâns. Pavel Stratan a pregătit un moment emoționant pentru fiica sa care a îmbrăcat rochia de mireasă. Artistul și fiica sa au cântat împreună, dovedind că cei doi au o relație specială. Verighetele celor doi au fost gravade cu numele lor, iar pe interiorul verighetei artistei apare numele partenerului său. La Edward Sanda a fost observat gravat „Cleopatra’, scris caligrafic, de mână.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

În cadrul unui interviu, fiica lui Pavel Stratan a povestit cum a început povestea de iubire dintre ea și Edward. Acesta a mărturisit că l-a cunoscut pentru prima oară la vârsta de 11 ani, iar mai târziu, s-au reîntâlnit în 2018. Acela a fost momentul în care s-a îndrăgostit de el, dar nu spera la o relație, pentru că acesta avea o iubită. ”Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.Fiecare minut petrecut alături de el era foarte prețios. Pe atunci el avea prietenă, și chiar dacă știam că șansele ca noi 2 să fim împreună erau aproape 0, speranța mi-a rămas la fel de mare.Pe 19 decembrie am petrecut la studio – cu colegii și prietenii de gașcă – ziua unei colege și ultima ei zi de muncă la Famous, seară care a culminat începutul relației noastre.”, a povestit aceasta.

Cleopatra Stratan si Edwaed Sanda
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: