Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă de vis. Detaliul de pe verighetele lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă de vis. Detaliul de pe verighetele lor

GALERIE FOTO (6) Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

A fost un weekend de pomină pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda! Cei doi și-au unit destinele și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Verighetele lor de căsătorie sunt unele speciale, de asemenea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă de vis. Detaliul de pe verighetele lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au ales verighete speciale pentru căsătorie. Ambii soți și-au gravat numele pe inelele care semnifică unirea destinelor lor pentru totdeauna. Unde mai punem că îndrăgita Cleopatra Stratan are încrustate pietre prețioase pe verighetă, în timp ce Edward a optat pentru una simplă, tipic bărbătească.

La nuntă, Cleopatra Stratan a avut o rochie de mireasă simplă și lejeră. Edward Sanda a avut un costum clasic de mire, bleomarin. Artista a fost mulțumită de cum a decurs unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a notat Cleopatra Stratan pe Instagram, scrie Spynews.

Înainte de nuntă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat și o melodie împreună prin care și-au promis că vor fi pe veci împreună.

”O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent.Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a scris și Cleopatra Stratan pe internet, la momentul lansării.

Cum a început povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Proaspeții miri s-au cunoscut prima oară în 2014, când Cleopatra avea doar 11 ani, la un concert, după care au făcut și o poză. Anii au trecut și s-au reîntâlnit în 2018. Cleopatra a început să aibă sentimente pentru Edward Sanda, dar pe atunci el era într-o relație. Însă, lucrurile s-au așezat în așa fel încât și Edward Sanda i-a întors sentimentele.

”Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu “Doar pe a ta”, având ditamai succesul, succedată de “Haine scumpe”. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor. Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a povestit artista pentru revista Doiniței Oancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: