Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, poză din copilărie. Cum arăta prezentatorul Tv când era mic

Dan Negru, poză din copilărie. Cum arăta prezentatorul Tv când era mic

GALERIE FOTO (2) Dan Negru, poză din copilărie.

Dan Negru, poză din copilărie. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune din România, iar imaginea cu el din copilărie i-au impresionat pe fanii săi. Dan Negru a postat în urmă cu puțin timp, o poză din copilărie.

Dan Negru, poză din copilărie. Cum arăta prezentatorul Tv când era mic

Dan Negru, poză din copilărie. A moderat show-uri de succes, precum Next Star, Ghicește vârsta, Vrei să fii milionar, Ciao Darwin, Plasa de stele și multe altele, devenind unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Dan Negru a devenit un simbol al revelionelor, a căror gazdă a rămas din 1999 până în prezent. Este apreciat de milioane de români, iar pe rețelele de socializare este foarte activ.

Vedeta tv își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Recent, Dan Negru a postat o fotografie din copilărie, iar la descriere a pus un citat de George Câlinescu. „Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poartă numele meu…” – George Călinescu(1899-1965)”, a scris vedeta tv. Micuțul Dan Negru se afla pe litoral, purtând o pereche de pantaloni scurți, un tricou alb, șosete și sandale. În cea de-a doua imagine, prezentatorul apare tot pe litoral, înfățișând aceeași postură. În doar câteva minute, postarea lui Dan Negru a strâns peste 3.000 de aprecieri.

Dan Negru in copilarie

Dan Negru, amintiri din copilărie

În urmă cu ceva timp, Dan Negru, 50 de ani, își amintea de vremurile copilăriei sale. Acesta și-a adus aminte de vremurile din școală, dar și despre drumurile pe care le făcea cu părinții în vacanțe. ”Dacă se uită mama la TV, o să îmi spună să plec din București. Să știi că americanii au un CNA, iar acolo dacă răspândești panică, se lasă cu tămbălă. Femeile sovietice s-au adunat în anii 50 și au zis să facă o zi a copilului. În Polonia e 1 iunie, în Bulgaria e 1 iunie, în România e 1 iunie. Și la alții a Ziua Copilului, dar pe altă dată. Eu mi-amintesc de drumurile pe care le făceam cu tata cu mașina, până la mare, de la Timișoara. Nu știam ce e aia centură de siguranță. Nu am strălucit. ”, a dezvăluit Dan Negru.

Prezentatorul tv a fost un copil curios și s-a ținut de năzbâtii și a primit o bătaie dură pe care și-o amintește și astăzi. Acesta a povestit o întâmplare care a acum pare amuzantă, dar atunci, a simțit durerea pe pielea lui. “Am spart într-o seară toate geamurile şcolii, ca să scap de teza de la matematică. A doua zi nu s-au ţinut cursuri, pentru că era iarnă şi toate geamurile erau sparte. Am scăpat de teză şi am dat de miliţie şi de o bătaie zdravănă apoi acasă”, a povestit Dan Negru.

Vedeta tv a spus că tinerii din ziua de azi nu mai au o copilărie frumoasă. “Mi se pare tristă copilăria celor de acum, la şcoală sau la grădiniţă văd copii care vorbesc la telefoane în pauză cu părinţii. Eu plecam dimineaţa la şcoală şi dacă prindeam să joc un meci de fotbal, mă întorceam seara pe la şapte-opt, după ore, transpirat şi rupt de foame. Niciodată mama nu era îngrijorată şi nu mă căuta la telefoane mobile”, a mai spus vedeta tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: