Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru, reacție după nunta lui George Simion. Ce a scos la iveală prezentatorul: „Un amănunt pe care nimeni nu-l spune”

Dan Negru, reacție după nunta lui George Simion. Ce a scos la iveală prezentatorul: „Un amănunt pe care nimeni nu-l spune”

După mai bine de 48 de ore de spectacol la liber, nunta lui George Simion s-a încheiat. Oameni de rând, colegii de breaslă ai mirelui, zeci de artiști, dar și jurnaliști au asistat la ceremoniile care s-au desfășurat în weekendul ce tocmai a trecut. Și, după cum era firesc, au apărut deja primele critici și păreri despre toate cele întâmplate. Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, a analizat moment cu moment nunta anului. Iată ce părere a avut!

Dan Negru, despre nunta lui George Simion

Nunta liderului partidului AUR a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din ultimul timp. Televiziunile și-au trimis reprezentanții în teren, doar-doar or surprinde momentele inedite ale acestui eveniment. Cu toate acestea, doar una dintre ele a reușit să atingă cel mai înalt punct de rating al zilei. Dan Negru, om de televiziune cu influență, explică fenomenul și succesul televiziunii Romania TV: ”Nunțile și înmormântările sunt rețete sigure pentru televiziunile din toată lumea. Nu noi am inventat rețeta! Prințul Harry și Megan au adunat peste 2 miliarde de telespectatori și nunta lor a fost preluată de 188 de țări.

(…) Uimitor nu e că o nuntă a plasat ieri televiziunea care a transmis-o pe prima poziție în audiențe! Uimitor e că respectiva televiziune, România TV, a reușit să adune cei mai multi telespectatori în fața LCD-urilor și a plasmelor chiar dacă NU emite HD. Este un amănunt pe care nimeni nu-l spune”, a scris Dan Negru pe Facebook.

România TV, lider de audiență

Potrivit paginademedia.ro, România TV a fost cel mai urmărit post, în țară și la orașe, vârstnicii fiind cei mai interesați de nunta lui George Simion. Astfel, dintre cei 390.000 de telespectatori de la România TV, aproape 40% (n.r. – 150.000) au avut peste 70 de ani. În același context, 130.000 au fost telespectatori din categoria 55-69 de ani. La un calcul simplu se poate observa că aproape trei sferturi (n.r. – 72%) din publicul care a urmărit nunta lui George Simion pe România TV a avut peste 55 de ani.

Cei tineri, însă, au preferat să urmărească programele difuzate de PRO TV și Antena 1.

De-a lungul zilei de sâmbătă, România TV a fost urmărită la nivelul întregii ţări, în fiecare minut, de 390.000 de telespectatori. Practic, s-a luptat cu PRO TV pentru locul 1 și a câștigat duelul la limită, cu doar o mie de telespectatori în plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: