Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea lui Denise Rifai. ”Am iubit împreună”

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea lui Denise Rifai. ”Am iubit împreună”

GALERIE FOTO (3)

Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai, din ediția trecută a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Prezentatoarea TV l-a pus în dificultate în momentul în care l-a întrebat dacă a avut în trecut o relație amoroasă cu Andreea Marin, fosta sa colegă de la TVR. 

 

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin?

Dan Negru este mereu discret când vine vorba de viața personală. Prezentatorul TV nua  fost cuplat prea des cu vedetele cu care a lucrat, însă, când era necăsătorit specula că ar avea o relație cu Andreea Marin. Întrebat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă s-a iubit cu fosta colegă de la TVR, Andreea Marin, Dan Negru a dat un răspuns neașteptat. Prezentatorula mărturisit că între ei ar fi fost vorba doar despre o relație profesională.

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov, unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România, și am iubit împreună job-ul ăsta. Și eu, și Andreea, și Cosmin Cernat și Raluca Moianu, iar domnul Lazarov a știut cumva cum să ne contamineze. Un profesor bun nu e ăla care te învață, ci ăla care te contaminează. Nu a fost nimic între noi, Andreea are copiii ei, eu am doi copii”, a explicat Dan Negru, despre relația cu Andreea Marin.

Mai mut, Dan Negru a precizat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D că, din punctul lui de vedere, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două dintre cele mai importante femei de televiziune din România.

Andreea e unul din oamenii importanți, care a lăsat urme în televiziunea din România. Am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune, două sunt extraordinar de generoase. Am prezentat cu ambele: Andreea e una dintre ele, cealalaltă de care îți spun e Mihaela Rădulescu. Sunt două prezentatoare generoase pentru că pe tine, ca și coprezentator te fac să te simți bine, nu sunt ca acelea care vor mereu să iasă în față, care sunt agresive în fața publicului”, a mărturisit Dan Negru la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Dan Negru, momente tensionate cu Denise Rifai

Dan Negru și Denise Rifai sunt doi prezentatori cu doup stiluri total diferite. Prezentatorul de la Antena 1 a reușit să provoace tensiuni în timpul emisiunii lui Denise Rifai, spre disperarea acesteia.

Vedeta de la Kanal D a fost vizibil iritată de mai multe ori atunci când a fost întreruptă și când au fost încălcate regulile formatului show-ului său. Dan Negru a dat mai multe telefoane în timpul emisiunii, lucru care a provocato pe Denise Rifai. Primul pe care l-a sunat a fost Florin Piersic, căruia i-a cerut să descrie ce înseamnă cu adevărat succesul. Ulterior, prezentatorul de la Antena 1 l-a sunat pe Ovidiu Cuncea, dorind să dovedească, cel ami probabil, că au o relație foarte bună, în ciuda zvonurilor că cei doi nu și-ar mai fi vorbit de când Dan Negru i-a luat emisiunea de la Antena 1,  „Vreau să fiu mare vedetă”.

Un alt moment tensionat a fost cel în care Dan Negru a vrut să se ridice de pe scaun și a atins-o pe prezentatoare, dorind să pună în scenă tehnicile prin care îi făcea pe invitații din emisiunile sale să vorbească.

Denise Rifai a fost vizibil iritată de acest lucru și a răbufnit. Vedeta de la Kanal D i-a dat o replică extrem de tăioasă lui Dan Negru.

,,Nu sunteți un invitat foarte confortabil”, a spus Denise Rifai.

Fostul prezentator a fost întrebat de vedeta de la Kanal D ce frici are, iar răspunsul a fost unul pe măsură.

,,Mă ia frica atunci când te uiți la mine”. La acest răspuns, Denise a spus: „Mă bucur”, având o privire de gheață.

Cu toate acestea, Dan Negru și-a detaliat răspunsul, fiind, cel ami probabil, conștient de faptul că ar fi mers prea departe în relația cu moderatoarea.

Am frica jobului, toți o avem. Nu știi niciodată cum merge viața”, a răspuns Dan Negru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: