Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Dan Negru și Tzancă Uraganul, schimb de replici în mediul online: „Andrei Velcu, falsitatea e ușoară, adevărul e dificil!”

FOTO Dan Negru și Tzancă Uraganul, schimb de replici în mediul online: „Andrei Velcu, falsitatea e ușoară, adevărul e dificil!”

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

Dan Negru este cunoscut pentru postările controversate, dar pline de adevăr în mediul online. Internauții tind în majoritar să-i dea dreptate prezentatorului. Acesta pare că l-a luat în colimator pe Tzancă Uraganul, fiind ultima sa „victimă”. Iată ce replici și-au adresat cei doi în mod public, pe Facebook!

Dan Negru, replică plină de adevăr

Dan Negru a făcut de curând o aluzie la cunoscutul manelist, Tzancă Uraganul, pe Facebook. Nu a întârziat să apară,  în mediul online, răspunsul din partea cântărețului de manele.

Prezentatorul de la Kanal D a postat un text pe Facebook, referitor la audiența pe care a făcut-o Campionatul Mondial de Natație, mai explicit a prezentat problema faptului  că postul de televiziune care a difuzat Campionatul Mondial de Natație a ocupat locul 189 la nivel de audiență, astfel că românii au preferat alte 189 de posturi TV, în pofida laudelor pe care le-au adus dublului Campion Mondial la natație, David Popovici.

Acesta a adus în atenția internauților și o comparație între numărul de vizualizări de la competiția sportivă și numărul de vizualizări de la clipurile muzicale ale maneliștilor, de pe Youtube, aducând în discuție și trending-ul de pe YouTube, acolo unde Tzancă Uraganul ocupă primele locuri.

„ După toată emoția națională stârnită ieri de David Popovici, 0,3 rtg a fost audiența pe care a făcut-o aseară TVR difuzând Campionatul Mondial de Natație.

Adică, ieri, alte 189 de programe TV, emisiuni au fost mai urmărite.

Și pe YouTube stam bine. In top trending rămân Culiță Sterp și Tzancă Uraganu. Altfel, oficial, iubim muzica clasică și apreciem performanțele de orice fel…”Falsitatea e ușoară, adevarul e dificil”-George Eliot-”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Cum a răspuns Tzancă Uraganu la postarea lui Dan Negru

Îndrăgitul manelist a citit și el postarea lui Dan Negru și i-a răspuns imediat:

„Mi se pare ceva normal domnule Negru sa fiu in top pe YouTube când bucur sufletele la milioane și milioane de oameni din aceasta țara”, a dar replica Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu la postarea lui Dan Negru.

Dan Negru: „Andrei Velcu, falsitatea e ușoară”

Ulterior, Dan Negru i-a mai oferit o replica celebrului manelist:

„ Andrei Velcu, falsitatea e ușoară, adevărul e dificil! Asta am si spus. Nimeni nu recunoște dar toti asculta! Una spunem, alta facem ”, a spus Dan Negreu ca răspuns la comentariul lui Tzancă Uraganul.

Sursa foto: Facebook Dan Negru
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: