Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor! Prima poză în Turcia

Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor! Prima poză în Turcia

Dan Petrescu, Kayserispor,

Dan Petrescu s-a înțeles până la urmă cu Kayserispor și a ajuns în Turcia. Luni va fi prezent la primul antrenament. Secunzii săi urmăreau de trei zile jucătorii.

În ultima săptămână s-a discutat foarte mult despre oferta primită de Dan Petrescu din Turcia. Până la urmă, ”Bursucul” a acceptat-o și astăzi a ajuns la echipă. Românul a fixat deja programul primului antrenament. Contractul pe care i l-au oferit turcii de la Kayserispor este valabil până la vară cu posibilitatea de a fi prelungit. Până la vară, antrenorul care a luat trei campionate cu CFR Cluj ar lua 500.000 de euro. În următorii doi ani suma va crește considerabil. În plus va primi și bonusuri pentru performanță. Valeriu Bordeanu, Costin Curelea şi Bogdan Aldea și vor fi cei trei secunzi ai lui Petrescu. Kayserispor a reușit să câștige sâmbătă cu Yeni Malatyaspor, scor 1-0. Alibec a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a fost lăudat pentru prestația sa de presa din Turcia.

Trei fotbaliști români la Kayserispor

La Kayserispor mai joacă trei români. Silviu Lung Jr., Săpunaru şi Alibec. Tot lotul valorează 16,7 milioane de euro. Denis Alibec este cel mai valoros jucător, având o cotă de 1,8 milioane de euro. În cariera de fotbalist Petrescu a evoluat pe postul de fundaș dreapta. A debutat la Steaua alături de care a jucat și o finală a Cupei Campionilor Europeni. Au urmat și alte echipe, dar clubul unde s-a consacrat a fost Chelsea. După retragerea din activitate, a devenit antrenor, prima echipă pregătită de Petrescu fiind Sportul Studențesc. Au urmat Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Krasnodar, Dinamo Moscova, Tg Mureș. În 2015 și-a încercat norocul în China la Jiangu Suning, dar după un sezon a plecat. A mers apoi la Al-Nasr și apoi la CFR Cluj unde a avut două mandate. Cu Unirea Urziceni a câștigat un titlu în Liga 1, iar cu CFR Cluj, trei titluri.

Etichete: