Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! „Nu am fost demis”

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! „Nu am fost demis”

Dan Petrescu, demisie, Kayserispor, Turcia

CFR Cluj a pierdut meciul din Cupa României cu Poli Iași, iar patronul s-a înfuriat. La miezul nopții a anunțat că l-a demis pe Dan Petrescu. După ce spiritele s-au calmat s-a ajuns la o înțelegere.

De o perioadă, Dan Petrescu nu mai era mulțumit la CFR Cluj. A spus acest lucru în repetate rânduri. În plus echipa trece printr-o pasă proastă. Din 6 miecuri a pierdut 5. Șefii clubului și Dan Petrescu au ajus până la urmă la o înțelegere. Au reziliat contractul pe cale amiabilă. Ceea ce înseamnă că CFR nu îi plătește clauza de reziliere care era de peste 2 milioane de euro. S-a stabilit ca antrenorul să primească salariul la zi. Petrescu avea 400.000 de euro pe sezon, plus bonusurile de performanță. Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a luat trei titluri de campioană și a ajuns de două ori în grupele Europa League.
„Mulțumim, Dan Petrescu! În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj și Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.Dorim să îi mulțumim pentru toate performanțele realizate împreună în acești trei ani. Mulțumim, Dan Petrescu și multă baftă mai departe în carieră!”, a transmis clubul CFR Cluj.

Dan Petrescu: ”Nu am fost demis”

„Din păcate, am de făcut un anunț. Aș vrea să opresc toate speculațiile care apar în presă. Împreună cu clubul am decis azi rezilierea contractului pe cale amiabilă, ca să opresc orice speculație. Nu am fost demis și nici nu mi-am dat demisia. Cred că e mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui. Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc patronului de la CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele, indiferent dacă au fost bune sau rele.
Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici.
Mi-am scris mai multe aici, că n-aș vrea să uit ceva. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept.
Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În această perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei. Am stat foarte mult la club, nici în pandemie n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat și în Europa League să se califice mai departe”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu ar putea pleca în Scoția

Se pare că Dan Petrescu ar fi printre antrenorii favoriți să o preia pe Celtic. Echipa din Glasgow, antrenată de Neil Lennon, este ca și eliminată din Europa League. Nu mai joacă nici în Cupa Ligii Scoției încă din optimi. În campionat este la 11 puncte în spatele rivalei Rangers. Jurnaliștii au făcut o listă cu potențiali antrenori, iar Petrescu este printer favoriți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: