Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu tot mai aproape de a pleca din Gruia

Dan Petrescu tot mai aproape de a pleca din Gruia

CFR Cluj, Dan petrescu demisie, FC Arges,

CFR Cluj a câștigar scor 2-0 meciul cu FC Argeș, dar Dan Petrescu este tot nemulțumit. Își va lua o pauză de câteva zile pentru a se gândi unde va continua.

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-0. Campioana a ajuns la 21 de puncte, cu trei sub FCSB și Universitatea Craiova. Dan Petrescu este însă clar nemulțumit și a lăsat din nou impresia că își dorește să plece din Gruia.

”Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez. N-a fost o problemă niciodată cu conducerea. Dar campania de transferuri n-a fost bună, asta m-a supărat cel mai mult. De exemplu, l-am pierdut pe Boli și n-am luat nimic acolo. Plus la mijlocul terenului. Mă bucur că azi l-am descoperit pe Soares. El a venit ”din copac”, n-a jucat de trei luni, păcat că nu-l avem în Europa League. Campania de transferuri a fost greșită. Am pierdut fotbaliști importanți și au venit jucători liberi. E presiune la CFR, dar acum nu era cazul. Chiar și așa, suntem bine în clasamentul Ligii 1, și în Europa League”, a declarat după meci antrenorul celor de la CFR Cluj.

Jucătorii se revoltă

Jucătorii de la CFR Cluj nici nu vor să audă de o plecare a antrenorului. Toți speră ca Dan Petrescu să se răzgândească și să nu plece.

“Nici nu mă gândesc la lucrul ăsta. Campionatul se va juca pana la final, nu este acum jucat, mai sunt o groază de etape, plus play-off-ul. Fiecare echipă are șansa ei”, a declarat Cristi Manea, după meciul cu FC Argeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: