Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu își anunță demisia, CFR Cluj nu vrea să mai joace

Dan Petrescu își anunță demisia, CFR Cluj nu vrea să mai joace

Dan Petrescu, CFR Cluj, demisie,

Scandal monstru în Gruia, după meciul pierdut în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Dan Petrescu și-a anunțat demisia, iar patronul clujenilor spune că echipa nu intră pe teren etapa următoare.

Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi în tribune. Clujenii au cerut două penalty-uri și au avut un gol anulat. În final, Gaz Metan Mediaș a reușit să câștige pentru a doua oară în fața campioanei. La finalul partidei, Petrescu nu s-a putut abține și a declarat că după meciul din Europa League cu Roma intenționează să-și dea demisia. S-a săturat de arbitrajele din Liga 1.

„Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc. Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri.După pauza competițională să vină alt antrenor”, a tunat Dan Petrescu.

Patronul clujenilor, măsuri fără precedent

Nici patronul celor de la CFR Cluj nu a stat cu mâinile în sân după scandalul de la meciul cu Gaz Metan. Acesta a anunțat că echipa nu va intra pe teren la următorul meci cu FC Argeș, în semn de protest.

„Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa”, a anunțat Neluțu Varga, la Look Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: