Redactia.ro
Home » Sport » Campioana României, victorie la Sofia! CFR Cluj, lider în Grupa A

Campioana României, victorie la Sofia! CFR Cluj, lider în Grupa A

CFR Cluj, Dan Petrescu, ȚSKA

CFR Cluj a câștigat primul meci disputat în acest sezon în grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu a trecut cu 2-0 de ȚSKA Sofia. În celălalt meci al grupei, Young Boys a pierdut cu Roma, scor 1-2.

Cu peste 12.000 de fani frenetici în tribune, bulgarii au început în forță meciul cu CFR Cluj. Au ratat trei ocazii la rând. Clujenii au dat replica rapid, dar la pauză scorul a fost egal, 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 53. Rondon a marcat cu capul din centrarea lui Deac. Același Deac a stabilit scorul final în minutul 74, când a executat o lovitură de pedeapsă.

“Din fericire pentru noi am câștigat cu o echipă foarte bună. Am reușit să echilibrăm partida. Am marcat, apoi a venit și golul doi, dar ei sunt foarte buni și au multe soluții. Cred că vor avea un cuvânt de spus în clasamentul grupei. A fost un adversar foarte bun. În plus și fanii i-au împins în față foarte mult. Trebuie să fim mai buni toți. Trebuie să avem o viteză mai mare. În repriza a doua cei din apărare au făcut un meci perfect. E o victorie mare, credeți-mă. Dacă muncești, vin și rezultatele”, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu bulgarii.

Clujenii vor spectatori în tribune

După ce la Sofia s-a permis accesul fanilor în tribune, clujenii își doresc și ei suporterii aproape la următoarele meciuri.

“Ne-ar plăcea să jucăm și la Cluj cu fani, dar nu se poate. Ne era dor de această competiție, de stadioane. Sperăm să se poată și la noi. Primele 15 minute au fost mai grele. Apoi am echilibrat meciul, ne-am apărat bine. Cum ne-am obișnuit, o fază fixă și am câștigat meciul. Mă bucur că am luat cele trei puncte. Echipa a jucat mai bine, am făcut combinații. După primul gol al nostru, ei au căzut moral, noi am crescut. E important pentru noi, pentru club, pentru suporteri”, a declarat Mario Camora, după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: