Redactia.ro
Home » Sport » Momente ciudate la conferința lui Dan Petrescu

Momente ciudate la conferința lui Dan Petrescu

CFR Cluj, Dan petrescu demisie, FC Arges,

CFR Cluj debutează în acestă seară în grupele Europa League. Campioana României joacă la Sofia cu CSKA, de la ora 20.00. La conferința de dinaintea meciului, Dan Petrescu a avut parte de momente amuzante.

Dan Petrescu s-a distrat la conferința de presă susținută înaintea meciului cu CSKA. Jurnaliștii prezenți în sală s-au contrazis între ei câteva minute din cauza unei declarații. Cineva l-a întrebat pe român cum comentează faptul că antrenorul bulgarilor a spus că își dorește ca echipa sa să marcheze două goluri în primele două minute. Petrescu nici nu a apucat să răspundă, pentru că replica a venit tot din sală. ”N-a spus așa ceva. A fost o traducere greșită”, a replicat o ziaristă bulgară. Apoi jurnaliștii au început discuția între ei. ”Antrenorul a spus așa: că va fi bucuros dacă echipa va marca în primele minute. Nu în mod cert”, a zis unul dintre ziariști. La finalul conferinței, antrenorul campioanei a fost întrebat dacă va câștiga pentru prima dată în fața unei echipe din Bulgaria. Dan petrescu a răspuns amuzat.

”Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată cu o echipă din Bulgaria. Nici ca jucător, cred că am două meciuri amicale, posibil. Dar nici așa nu îmi amintesc”, a răspuns Dan Petrescu.

Infern la Sofia! 10.000 de fani în tribune

La meciul de la Sofia, în tribune vor fi 10.000 de bulgari. Organizatorii au permis accesul suporterilor în proporție de 30% din capacitatea stadionului.

„Mi-aș fi dorit ca și noi să avem fani acasă. Nu mi se pare corect că ei vor avea suporteri, dar noi nu. Va fi greu, în condițiile actuale, să ajungem mai departe de grupe. Am văzut șapte meciuri ale lui CSKA Sofia. Mi-a plăcut. Cred că au șanse bune să se califice din grupe. Au venit jucători de la Lille, Nancy, Watford. Favorite la calificare? Nu-i știu pe Young Boys, nu i-am văzut. Roma e favorită, iar celelalte trei se bat pentru locul doi. Bulgaria, din păcate, ne-a luat-o înainte. Are două echipe în grupele Europa League. Nu știu când România va avea iar două echipe, știm situația de la noi”, a spus Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: