Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu ar urma să fie prezentat la Al Nassr!

Dan Petrescu ar urma să fie prezentat la Al Nassr!

Dan Petrescu, demisie, Kayserispor, Turcia

Jurnaliștii din Arabia Saudită susțin că românul urmează să fie prezentat la nou sa echipă zilele următoare. Șeicii au ajuns la un acord cu Dan Petrescu și deja l-au demis pe fostul antrenor Rui Vitoria.

Şefii lui Al Nassr au decis schimbarea antrenorului, după ce Rui Vitoria a avut rezultate slabe.

„Am reziliat contractul personalului tehnic condus de domnul Vitoria de comun acord. Antrenorul echipei de juniori, Aline Horvat, a fost numit temporar, manager la prima echipa. Urmărim crearea unui departament de măsurare a performanței tehnice, care include în componența sa un consilier tehnic saudit, un consilier tehnic străin, plus includerea lor în personalul tehnic”, a fost anuntul postat pe Twitter de presedintele Consiliului de administratie al echipei Al Nassr.

Se pare că arabii l-au convins deja pe Dan Petrescu, care se afla în vacanță în Dubai. Sau cel puțin așa susțin cei de la al-jazirah.com.

”Sursele noastre indică faptul că românul Dan Petrescu este candidatul care îl va succeda pe antrenorul portughez, care a devenit primul antrenor demis în acest sezon, după ce rezultatele echipei galbene s-au deteriorat”, scriu cei de la al-jazirah.com.

Anunțul oficial ar urma să fie făcut în câteva zile. La Al Nassr, salariul lui Dan Petrescu ar urma să fie de 2,5 milioane de euro pentru sezonul în curs şi 3 milioane de euro în anul următor.
Prima echipă pregătită de Petrescu a fost Sportul Studențesc. Au urmat Unirea Urziceni și CFR Cluj. Cu Unirea a câștigat un titlul de campion al României, în timp ce cu echipa din Gruia a luat trei titluri.

Primul transfer pe care îl fac arabii

Arabii fac deja primul transfer. Atacantul Jaloliddin Masharipov, care a fost recent numit cel mai bun jucător din campionatul Uzbekistanului. Acesta a jucat până acum doar în țara sa. În acest sezon a evoluat în 35 de meciuri, a dat 10 goluri și a avut 23 de assist-uri. Fotbalistul de 27 de ani a ajuns la Dubai și a efectuat vizita medicală. Apoi va semna contractul.

Etichete: