Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu are COVID-19! Clujenii ar putea ajunge la tribunal

Dan Petrescu are COVID-19! Clujenii ar putea ajunge la tribunal

CFR Cluj, Dan Petrescu, COVID-19

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul celor de la CFR va fi dus cu o ambulanță la Cluj, unde va fi internat.

În ultimele zile numărul fotbaliștilor bolnavi de la CFR Cluj a crescut. Ultimul depistat pozitiv se pare că ar fi Lacina Traore. Bălgrădean, Petrila și Golofca au primit o veste bună. După ce fuseseră anunțați că au coronavirus, ultimul test pe care l-au făcut arată că niciunul dintre fotbaliști nu ar fi bolnav. În următoarele zile toate testele vor fi repetate.

Ce s-a întâmplat în avionul care i-a adus pe clujeni în București

Printre pasagerii care s-au aflat în avionul cu care au zburat cei de la CFR Cluj la București s-a aflat și Paul Siserman, fost concurent la MasterChef. Acesta a povestit cu lux de amânunte modul în care s-au comportat campionii, o parte dintre aceștia nerespectând normele impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

“Asa de început de săptămâna…..
1)17/07/20 ora 17:45.
Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.
Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)
Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător .
Nu trec toți de un control individual, ci unii trec în grup.
(se pot cere camerele de la aeroport)
În avion unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă”, este o pate din postarea făcută pe facebook.

Clujenii vor să meargă la tribunal

După ce au văzut declarațiile lui Paul Siserman, clujenii spun că vor să-l dea în judecată. De asemenea neagă toate acuzațiile.

„Jucătorii și staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la București. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili și că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenție în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgență testarea sa și l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el…. Luăm în considerare acționarea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate „, este o parte din comunicatul postat pe pagina oficială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: