Redactia.ro

Dan Petrescu, criză de nervi! Clinceni – CFR 1-4

Dan Petrescu, criza de nervi

Dan Petrescu nu și-a putut stăpâni nervii, chiar dacă CFR s-a impus fără problem în fața celor de la Clinceni.

Cestor, ultimul jucător sosit a deschis scorul în minutul 11. Fostul fundaş al Astrei a marcat cu o lovitură de cap.

”Cu Cestor am riscat. A venit nepregătit, dar noi l-am antrenat. Mi-a promis că va juca bine”, a declarant după meci Petrescu.

După 4 minute Costache a băgat-o și el în poartă. Înainte de finalul primei reprise, Itu a înscros pentru 3-0. Luis Aurelio a găsit drumul spre poartă în minutul 72, în timp ce Dobrescu a înscris golul de onoare.

Dan Petrescu și-a înjurat un jucător

Antrenorul campioanei a făcut o adevărată criză de nervi înjurându-l pe Yacouba Sylla. Nici de această data, Petrescu nu a scăpat de cartonașul galben.

”Pe mine mă supără toți jucătorii. Mai am și eu momentele mele. Fiecare antrenor mai scapă câte o înjurătură. A făcut un meci bun, dar a avut câteva momente în care m-am supărat. M-am supărat puțin pe echipă”, a spus Dan Petrescu la Look Sport.

După umilința suferită în fața campionilor de la CFR, antrenorul celor de la Academia Clinceni, Ilie Poenaru a fost foarte supărat pe jucătorii săi.

”Nu trebuie să găsim alibi că e campioana, indiferent cu cine joc nu am voie să iau asemena goluri. Dacă nu suntem atenți și ne pierdem oamenii din marcaj, plătim cu înfrângerea asta. Înteleg să fiu bătut de CFR, dar nu de maniera asta”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport.

Următorul meci pentru CFR este în Champions League

Următorul meci pentru campioni va fi în turul doi preliminar din Champions League. CFR Cluj o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv. Turul are loc în Gruia miercuri, 24 iulie, de la ora 21:00, iar returul se va disputa la Netanya marţi, 30 iulie, de la ora 20:00.

Loading...