Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu e curtat de o echipă din Anglia! Cât vor să-i ofere!

Dan Petrescu e curtat de o echipă din Anglia! Cât vor să-i ofere!

Dan Petrescu e curtat de o echipă din Anglia

Dan Petrescu e curtat de o echipă din Anglia! Potrivit presei, antrenorul campioanei României ar fi pe picior de plecare.

Huddersfield, echipă aflată pe locul 22 în Championship, liga secundă din Anglia îl curtează cu insistență. După rezultatele bune pe care le-a avut cu CFR în Europa, se pare că mai multe echipe l-ar dori pe Petrescu. După un debut dezastruos șefii de la Huddersfield l-au dat afară deja pe antrenorul Jan Siewert și îi caută un înlocuitor. În acest moment căpitanul echipei, Mark Hudson se ocupă de pregătire. În primele trei etape, echipa a obținut doar un punct, ceea ce i-a înfuriat pe oficialii englezi. Echipa a retrogradat sezonul trecut din Premier League, și are jucători foarte buni în lot. Adama Diakhaby, Frazier Campbell, Terence Kongolo sau Elias Kachunga joacă pentru Huddersfield. În aces moment există o listă cu trei nume de antrenori, John Eustace, Gary Rowett și Dan Petrescu, susțin jurnaliștii de la SkySports.

Revine Dan Petrescu în Anglia?

Antrenorul lui CFR Cluj a jucat 7 ani în Anglia. Un an la Sheffield Wednesday, cinci ani la Chelsea și câte un an la Bradford și Southampton. Alături de Chelsea, a câștigat Cupa Angliei în 1997, Cupa Ligii Angliei și Cupa Cupelor în 1998. În 2000 a căzut în dizgrația antrenorului Gianluca Vialli și a părăsit echipa. După retragerea din activitate, a devenit antrenor. Prima echipă pregătită a fost Sportul Studențesc. A urmat Unirea Urziceni și CFR Cluj

Citește și: CFR – Slavia 0-1!”Au dat un gol ca la tenis de masă. Am primit gol ușor”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini