Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu este gata de plecare! Ofertele primite de antrenor

Dan Petrescu este gata de plecare! Ofertele primite de antrenor

Dan Petrescu este gata de plecare

Dan Petrescu este gata de plecare. Antrenorul campioanei nu a negat zvonurile apărute în ultima periodă. Petrescu a recunoscut că are mai multe oferte și ar dori o nouă provocare.

Dan Petrescu este din ce în ce mai tentat să accepte una dintre ofertele pe care le-a primit. Se pare că antrenorul se gândește serios să se despartă de CFR Cluj.

„Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce” a spus Dan Petrescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

“Dacă nu luam titlul era dezastru”

Cu CFR, Dan Petrescu a luat două trofee.

„Dacă nu luam titlul era dezastru pentru că lăsasem o echipă unde aveam contract, un contract mare şi un bonus extraordinar dacă promovam, şi mergeam undeva unde nu am reuşit să câştig. Era dezastru! Nu cred că mă mai ţineau dacă pierdeam campionatul, vă daţi seama, era tragic!”, a mai spus Petrescu.

Ultima data antrenorul s-a întprs din China pentru a-i antrena pe clujeni. În acest moment echipa are cele mai mari șanse de a lua un nou titlu. Dacă va pleca în această iarnă, Petrescu lasă echipa din Gruia pe prima treaptă a podiumului, dar și calificată în primăvara Europa League. În cariera sa, Petrescu a mai câștigat un titlu în Liga 1, cu Unirea Urziceni, în 2009. Tehnicianul le-a mai pregătit până acum pe Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Cracovia, Guizhou Hengfeng, Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar, Jiangsu Suning, Al-Arabi, Al-Nasr și ASA Târgu Mureș.

Citește și: Mihai Teja s-a despărțit de Poli Iași! Ce echipă l-a ofertat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: