Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Teja s-a despărțit de Poli Iași! Ce echipă l-a ofertat

Mihai Teja s-a despărțit de Poli Iași! Ce echipă l-a ofertat

Mihai Teja s-a despărțit de Poli Iași

Mihai Teja s-a despărțit de Poli Iași. Tehnicianul a decis să-i părăsească pe moldoveni, după ce echipa a adunat cinci înfrângeri consecutive.

Poli Iași cu Mihai Teja pe bancă a avut un început foarte bun. Acum însă, după cinci înfrângeri consecutive echipa este pe locul 11, cu 22 de puncte. Astfel, Teja a decis să părăsească echipa din Moldova.

„Viața merge mai departe și pentru Politehnica Iași, și pentru Mihai Teja. Am dat maximum din ce am putut, dar nu am reușit. Simțeam că nu mai merge. Nici eu nu am o explicație exactă pentru ce s-a întâmplat. Lucrurile au mers foarte bine la început, echipa a jucat fotbal, dar nu am mai câștigat puncte. Și după aceea ne-am prăbușit cu totul. Nu am mai câștigat de mult timp și asta a afectat foarte mult psihicul băieților”, a declarat Mihai Teja pentru Prosport.

Antrenorul spune că singura soluție pentru ca echipa să-și revină este aducerea unor jucători noi.

“Din păcate, atâta s-a putut. Am început de jos, de foarte de jos. Sper să fie bine, iar schimbarea mea să aducă un suflu nou la echipă”, a mai declarat Teja.

Teja ar putea merge la Voluntari

Se pare că cei de la Voluntari i-au făcut deja o ofertă antrenorului. Echipa are doar 8 puncte după 21 de etape disputate. Cristiano Bergodi va pleca probabil în această pauză competițională, după ce a spus ca nu mai poate lucra cu acest lot, iar primarul Florentin Pandele a declarat că nici echipa nu-l mai dorește. În tot turul ilfovenii au câștigat un singur meci, cu FCSB.

Citește și: FCSB – Craiova 2-0! Echipa lui Bogdan Vintilă termină pe podium!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: