Redactia.ro
Home » TV » Dan Puican, dezvăluiri la trei ani de la moartea Stelei Popescu

Dan Puican, dezvăluiri la trei ani de la moartea Stelei Popescu

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, a făcut dezvăluiri cu privire la Stela Popescu. Actorul a mărturisit că regretă faptul că Stela Popescu a murit singură în casă și că nu a fost nimeni lângă ea.

Dan Puican, despre moartea Stelei Popescu

Dan Puican regretă moartea Stelei Popescu și nu ezită să arate acest lucru. Primul soț al actriței se pregătește pentru cele creștine. Astfel, acesta a mărturisit că împreună cu actuala soție vor face niște pachete și vor merge sâmbătă la biserică pentru a se ruga pentru sufletul Stelei Popescu.

Regizorul de teatru radiofonic, Dan Puican, a declarat că marele său regrtet este că actrița Stela Popescu a murit singră în casă, fără ca nimeni să fie alături de ea. Primul soț al actriței nu a ezitat să spună că, dacă cineva era mai atent la comportamentul actrței din ultimele apariții, regretata Stela Popescu ar fi fost și astăzi printre noi.

”Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori…Mare păcat!”, a spus Dan Puican pentru Playtech.ro.

Stela Popescu, amintire vie pentru lumea teatrului

Dan Puican a mai precizat că în ultima perioadă nu a mai visat-o pe actriță. Însă, aceasta va rămâne mereu în amintirea celor care au iubit teatrul și a celor care au avut onoarea să joace alături de ea. Regizorul de teatru radiofonic a declarat că va avea mereu în gând aminitrea spectacolelor pe care le-au jucat împreună pe scena Teatrului de Stat din Brașov.

Cei doi au jucat șase sau șapte piese puse în scenă la Brașov, în perioada 1960-1963.

”Destinul face ca în noiembrie 1960 să fi jucat alături de Stela Popescu, la Braşov, în spectacolul „Un milion pentru un surâs”. Ei bine, m-a fermecat şi pe mine, şi pe spectactori, din prima ei clipă. Umplea scena, umplea sala, ne umplea inimile. Era radioasă, fermecătoare, plină de viaţă. O prindeau bine comediile, dar făcea faţă cu brio şi în drame. Aşa cum am văzut-o prima dată pe scenă la Braşov, mi-a apărut şi după plecarea ei dintre noi, în vis. Şi am retrăit senzaţia de bine din urmă cu 60 de ani”, a declarat Dan Puican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: