Redactia.ro
Home » Monden » Dan Șucu, investitor la „Imperiul Leilor”, dezvăluiri incredibile despre succesul în afaceri: „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori cazi”

Dan Șucu, investitor la „Imperiul Leilor”, dezvăluiri incredibile despre succesul în afaceri: „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori cazi”

GALERIE FOTO (3) Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor, dezvăluiri incredibile despre succesul în afaceri

Dan Șucu, investitor la „Imperiul Leilor”, dezvăluiri incredibile despre succesul în afaceri. Afaceristul a vorbit despre secretele succesului său. Dan Șucu a mărturisit în ce și-ar dori să investească în prezent.

Dan Șucu, investitor la „Imperiul Leilor”, dezvăluiri incredibile despre succesul în afaceri: „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori cazi”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” începe duminică, 9 februarie, de la ora 21.30, la PRO TV. Cinci mari afacerilti sunt pregătiți să investească în business-uri ingenioase și să ajute tinerii la început de drum să-și finanțeze visul. Fondatorul și Proprietarul Mobexpert, Dan Șucu, a vorbit recent despre succesul său în afaceri.

Investitorul de la Imperiul Leilor este de părere că seriozitatea și tenacitatea sunt elemente esențiale în dezvoltarea unui business de succes. Cu o experiență în afaceri de mai bine de 30 de ani, Dan Șucu a ales să facă parte din echipa Imperiul Leilor pentru a ajuta tinerii, atât pe cei ce urmează să-și prezinte ideea de afaceri în cadrul emisiunii, cât și pe cei din fața televizorului. „Cu cât mai mulți tineri pornesc o nouă afacere și cu cât mai mulți dintre ei reușesc în afacerile lor, cu atât ne va fi mai bine tuturor. Acesta este gândul cu care particip la Imperiul Leilor. Mă interesează să reușesc să transmit încredere, ingredientul principal pentru reușită”, a spus Dan Șucu.

De asemenea, afaceristul susține că cele 3 criterii după care se ghidează în afaceri sunt seriozitatea, încrederea și tenacitatea. Dan Șucu preferă să investească în antreprenori dedicați, pentru care e dispud să ofere mai mult decât finanțare, ci și sprijin și îndrumare. În acest sezon, investitorul a spus că vrea să investească în ideile care au o bază solidă. „Aș investi în ceva în care poți să construiești, în care te uiți înapoi și vezi că a rămas ceva în spate, vezi o construcție. N-aș investi în ceva în care nu simt ideea de construcție”, a mai spus acesta.

Ce sfat le oferă Dan Șucu tinerilor antreprenori

Dan Șucu și-a început cariera ca ghid de turism, intrând în lumea antreprenoriatului după Revoluție, când a deschis un mic centru de vânzări en-gros. Ulterior a pus bazele companiei Mobexpert în 1993, cu o investiție inițială de 1.000 de dolari, după o vizită la un târg de mobilă din Paris. Acesta susține că secretul unui business este urmărirea nevoii clientului, astfel încât acesta să aibă ce are nevoie, când are nevoie și cum are nevoie. „Construieşte o organizaţie care să fie condusă de această credinţă. Indiferent ce probleme crezi că ai, problema lui e prima”.

În prezent, Mobexpert are activități integrate, mai exact, producție, logistică și retail, toate proprii. Există 11 magazine Mobexpert mari, iar în total retailerul are 26 magazine proprii și partene. În 2019, ultimul an de dinainte de pandemie, grupul Mobexpert a avut afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Cât despre un sfat pe care îl poate da tuturor antreprenorilor cu experiență sau fără, Dan Șucu a vorbit despre perseverență. „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori te împiedici, de câte ori cazi. Nu este nicio problemă, te ridici și mergi înainte!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: