Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are Mohammad Murad, investitorul de la „Imperiul Leilor”

Ce vârstă are Mohammad Murad, investitorul de la „Imperiul Leilor”

Mohammad Murad  este investitor la „Imperiul Leilor” și un important om de afaceri din țara noastră. Povestea lui de viață este una într-adevăr impresionantă. A fost medic, dar ulterior a realizat că poate să ajute oamenii și în alt fel. Ce vârstă are acum și cum a ajuns în România, tocmai din Liban.

Ce vârstă are Mohamad Murad, investitorul de la „Imperiul Leilor”

Mohammad Murad s-a născut în anul 1967 în Liban, într-o familie destul de numeroasă. A ajuns în România pe când era student și s-a înscris la Facultatea de Medicină. Planul lui nu era să plece atât de departe de țara sa natală, însă viața de aici l-a atras. Ulterior s-a implicat în diferite afaceri, iar acum se poate mândri cu 30 de ani de activitate în acest domeniu.

În vârstă de 54 de ani, afaceristul deține numeroase hoteluri în țară, precum și diferite companii, printre care se numără: : Glina, care produce conserve de carne, Valahia 2002, producătoare de conserve din legume şi fructe ori semipreparate, Sima Prod, ce se ocupă de fabricarea condimentelor, Roman Investments, tot pe baza prelucrării conservelor şi legumelor, Mady Food, celebra fabrică de pateu la conservă, lanţul de restaurante Spring Time.

Atunci când vorbește despre începuturile sale, recunoaște că a pășit precaut în acest domeniu. Și-a dorit să-și asigure un ven it suplimentar, însă ulterior a descoperit că prin afacerile sale poate ajuta oamenii din jur pe alt plan în afară de cel medical.

„Viața ascunde multe aspecte necunoscute. Țin minte că, dacă întârzia Revoluția o săptămână, eu probabil nu mai eram în România. Totul a fost întâmplător. Eram medic la Spitalul Colentina și colegii mei mă rugau pentru una, alta, să le aduc din Liban și am văzut că este loc. Am zis că o fac temporar să-mi îmbunătățesc veniturile, dar uite că acest lucru temporar are deja 30 de ani. Asta a fost să fie. Am zis să rămân pe zona de medicină, dar altfel. Făcând turismul, pentru că oamenii au nevoie mai mult de tratament psihologic decât medicamentos”, a relatat Mohammad Murad pentru libertatea.ro.

Cum și-a deschis primul hotel în județul Constanța

Pe Mohammad Murad, experiența din urmă cu mulți ani de la un hotel de pe litoralul românesc l-a determinat să cumpere primul său hotel. A avut parte de un tratament nerespectuos din partea unei angajate, căruia a vrut să-i demonstreze cât a greșit. Astfel, din client a devenit patron, iar recepționera în cauză a fost nevoită să-și justifice comportamentul eronat.

„Totul a pornit de la un moment în care m-am dus să închiriez o cameră de hotel, recepționera nici nu s-a uitat la mine. Am avut așa mare ambiție că am zis că voi cumpăra acel hotel numai ca să-i dovedesc acelei persoane că trebuie să se comporte altfel. Peste doar trei luni m-am trezit patron la acel hotel și, când m-am dus acolo, am întrebat-o dacă mă mai ține minte și dacă mai știe cum s-a comportat. A explicat că așa i-a spus șeful să se comporte”, a mai povestit omul de afaceri pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: