Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan după moartea Anei Oroș: «Sila este un cuvânt prea frumos»

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan după moartea Anei Oroș: «Sila este un cuvânt prea frumos»

dana budeanu si nicusor dan

O femeie de 43 de ani a murit sfâșiată de câini în zona Lacul Morii din București. Decesul acesteia a stârnit reacții emoționale și revolta bucureștenilor care doresc ca autoritățile să ia atitudine în fața problemei câinilor fără stăpân și a celor care sunt lăsați să umble liberi pe străzi. Dana Budeanu se alătură celor care și-au exprimat revolta prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a avut de spus creatoarea de modă despre tragicul caz al Anei Oroș.

Ana Oroș a fost ucisă de o haită în timp ce alerga în zona Lacul Morii

Ana Oroș a murit după ce o haită de câini a atacat-o în timp ce alerga în zona Lacul Morii. Nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor, iar rănile pe care le-a suferit s-au dovedit fatale. A sângerat până la moarte, conform raportului făcut de către medicii legiști.

Bucureștenii consideră că autoritățile sunt de vină pentru această tragedie, în timp ce există și persoane care susțin că acei câini aveau, în realitate, stăpâni și erau pur și simplu lăsați să circule liber. După moartea Anei, cei de la ASPA s-au deplasat în zona Lacul Morii și au capturat 12 câini adulți și doi pui. În plus, reprezentanții ASPA au infirmat faptul că patrupezii sunt eliberați pe străzi la ceva vreme după ce sunt capturați.

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan după moartea Anei Oroș

Dana Budeanu a transmis un mesaj dur. „Trăim un moment dramatic, moartea unei femei nevinovate sfâșiată de niște câini ai nimănui, de nicăieri. În jurul cazului, o liniște abisală. Nu mai sunt nici proteste, nu mai ucide nici corupția, nu mai distrugem nici catedrale. Tăceți rușinați pe trotinete, înveliți în pelerine impermeabile care să va acopere sufletele ipocrite și haine. Care dintre voi? Acei neterminati care ați dus România, pentru ani de zile, în zodia urii că niciodată după revoluție. Nu va este jenă de voi, vajnici apărători ai dreptății sociale prin București? Nu mai sunteți oripilați că se știa de această problema de luni de zile și toți aleșii vostrii, cu Plicusor în frunte, nu au făcut nimic?”, este o parte a mesajului transmis de către Dana Budeanu.

„Cu fiecare eveniment de gen, îmi dau seama că progresismul occidental a reușit să creeze o specie de oameni lipsiți de empatie și minimă decentă morală. Acești trotinetari crescuți pe banii fundațiilor sunt veșnic senini și imuni la orice sentiment uman. Sunt doar niște sectanți plini de revoltă și ura la apăsarea butonului de către șefii care îi finanțează. În rest, trăiesc frumoși și liberi precum niște câini fără suflet, în timp ce lângă ei este MIZERIE, FRIG, FOAMETE sau MOARTE”, continuă Dana Budeanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: