Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu renunță la inhibiții în pat! Vedeta le judecă asupru pe cele care nu-și satisfac bărbații 

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu renunță la inhibiții în pat! Vedeta le judecă asupru pe cele care nu-și satisfac bărbații 

Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu renunță la inhibiții în pat! Vedeta le judecă asupru pe cele care nu-și satisfac bărbații. Iată detaliile!

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu renunță la inhibiții în pat

Dana Budeanu, una dintre cele mai controversate și cunoscute personalități din România, nu încetează să atragă atenția prin opiniile sale neconvenționale. De data aceasta, vedeta și designerul celebru a stârnit controverse cu declarațiile sale referitoare la sexul oral în relații.

Cu o reputație bine cunoscută pentru lipsa de inhibiții și pentru sinceritatea sa brutală, Dana Budeanu a atacat subiectul tabu al sexului oral cu același zel și curaj. Într-o lume în care discuțiile despre intimitate rămân, în general, în spatele ușilor închise, Dana Budeanu nu ezită să aducă în prim-plan astfel de subiecte delicate și să le analizeze cu o franchețe dezarmantă.

Vedeta le judecă asupru pe cele care nu-și satisfac bărbații

Designerul nu a menajat niciun cuvânt atunci când a vorbit despre cei care aleg să nu practice sexul oral în relațiile lor, provocând o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare și în rândul publicului. Aceasta susține că cei care nu sunt dispuși să ofere sau să primească sex oral în relație ar putea ajunge să fie înlocuiți în dragostea lor:

„Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă? Că ei au ajuns să se iubească atât de mult, că nici nu mai contează mă.

Da? Hmmm… Întrebarea e următoarea: Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”, a fost „dilema” sarcastică a Danei Budeanu.

Este important de subliniat că Dana Budeanu nu este străină de declarații controversate și de opinii neconvenționale. Cu toate acestea, este evident că aceasta nu ezită să folosească platforma sa pentru a deschide discuții sincere și pentru a aduce subiecte importante în atenția publicului.

Mai mult decât atât, într-o discuție ulterioară despre iubire, Dana Budeanu a dezvăluit că unul dintre cele mai mari gesturi de dragoste pe care le-a făcut a fost acela de a aștepta. Ea a menționat că, adesea, oamenii trec pe lângă sufletul pereche din frică și că ar trebui să fie dispuși să aștepte momentul potrivit, deoarece timpul este limitat și nu ar trebui să fie irosit cu relații superficiale.

„„Damian Drăghici: „Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din dragoste?

Dana Budeanu: Aaaa, stai să mă gândesc… vezi cât de multe am făcut? Am făcut foarte multe. Cel mai nebunesc… Am așteptat. Mult!

Damian Drăghici: Ăsta chiar e un gest adevărat, pe bune, pentru bărbați.

Dana Budeanu: În momentul în care aștepți (…) am o vorbă, așa… Că nimeni nu așteaptă să fie iubit. Ești, sau nu ești iubit. Nu este vorba despre această așteptare, dar cred eu că una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac este să treacă pe lângă sufletul pereche și clipa în care simt, sută la sută că acolo este. De frică, bineînțeles. Și să nu aștepte. Cred că asta este greșala pe care o facem față de timp, crezând că-l avem pe tot. Și, de fapt, timpul este ceea ce nu avem. E limitat. Doar timpul este limitat. Noi nu suntem limitați”, spunea Dana Budeanu, în podcastul lui Damian Drăghici”, relatează Click! 

@danutzuca 18+ Apologia suptului #danabudeanu #ametitelesimafiotii #sex #relatii #felatie #oral ♬ original sound – Dănuțuca

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: