Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, declarații critice la adresa SUA și NATO. Criticul de modă a făcut previziuni legate de evoluția războiului din Ucraina

Dana Budeanu, declarații critice la adresa SUA și NATO. Criticul de modă a făcut previziuni legate de evoluția războiului din Ucraina

În contextul războiului din Ucraina, Dana Budeanu face câteva previziuni și comentarii legate de evoluția acestei situații și motivele pentru care s-a ajuns aici. Cunoscută pentru remarcile sale în domeniul modei, criticul s-a dovedit a fi și un analist politic dur, care condamnă influența SUA în Europa și neglijența de până acum în ceea ce privește amenințarea reprezentată de Rusia.

Dana Budeanu, declarații critice la adresa SUA și NATO. Criticul de modă a făcut previziuni legate de evoluția războiului din Ucraina

Dana Budeanu este de părere că conflictul militar izbucnit în Ucraina s-a născut pe baza frustrărilor Rusiei după Războiul Rece, după ce a fost exclusă din „noua ordine mondială.” SUA și-a exercitat tot mai mult influența în Europa, NATO a devenit o amenințare pentru Moscova, iar reacția lui Putin era una așteptată. În timp ce acțiunea lui de invazie a Ucrainei va eșua, nici infrastructura țării nu va rezista.

„Puţin nu va cuceri Ucraina. Puţin se va limita la controlul Ucrainei la est de Kiev, în timp ce restul ţării va fi spulberat. Logistică militară şi infrastructura vor fi distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali. Aplauzele lui Zelenski din diferite cancelarii vor deveni imaginea de care se vor agăţa zeci de milioane de ucrainieni nevinovaţi. Ceea ce vedem acum, este o lecţie dură servită nemilos de o putere militară ignorată prea mult timp din noua ordine mondială imaginată de SUA după sfârşitul Războiului Rece. Rusia a fost umilită sistematic în anii 90 şi apoi primită doar în antecamera noii reaşezări globale. Acest dispreţ a fost înghiţit de Putin pentru ani întregi, până când SUA s-a decis să administreze şi ultima aroganta, invitarea Georgiei şi Ucrainei în NATO.”, spune Dana Budeanu.

Dana Budeanu nu vede în Volodimir Zelenski un erou

Cât despre președintele Zelenski, care în ultimele două săptămâni a devenit un simbol al rezistenței ucrainene în fața rușilor, criticul de modă îl numește o „marionetă”. În viziunea Danei Budeanu, președintele Ucrainei nu este un adevărat lider politic, ci doar un actor, un personaj prin care occidentul acționează împotriva lui Putin.

Repercursiunile acestei situații sunt simțite din plin de poporul ucrainean, care a fost victimă a influenței NATO în Europa în conflict cu Rusia.

„Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marionetă a Occidentului cu acceptul lui Putin. Zelenski nu este un erou şi este suficient să vezi imaginile cu refugiaţii pentru a înţelege asta. Faptul că marea masă s-a alienat şi SUA a decis că poate face când vrea revoluţii portocalii în Estul Europei este un adevăr.

Cine a crezut că statele pot fi conduse de wall-uri de pe Facebook sau Instagram, îşi primeşte acum răspunsul cinic dormind într-un cort de refugiaţi. Nimeni nu merită să treacă prin aşa ceva, dar istoria ne serveşte o lecţie despre ce înseamnă oameni de stat şi politica externă.”, mai afirmă Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: