Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

GALERIE FOTO (5) Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei. Iată detaliile!

Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar

Dana Budeanu este cunoscută pentru stilul său îndrăzneț și original în ceea ce privește vestimentația, dar și pentru opiniile ei neconvenționale și adesea provocatoare. Personalitatea vibrantă a vedetei a stârnit mereu discuții aprinse, atrăgând atât admiratori fervenți, cât și critici inflexibili. Recent, o nouă apariție a acesteia în mediul online a alimentat din nou controversele.

În ultimele imagini postate pe contul său de socializare, Dana Budeanu pare să fi fost la un pas de a suferi un accident vestimentar. Cu o ținută care lăsa mai mult la vedere decât de obicei, vedeta și-a etalat din nou silueta perfectă, cucerind privirile admirative ale fanilor.

Dana Budeanu a reprezentat întotdeauna o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cei pasionați de modă. Cu toate acestea, ultimele imagini au stârnit o dezbatere aprinsă cu privire la limita subțire dintre a fi îndrăzneț și a trece dincolo de limitele bunului gust.

Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

Fanii vedetei au venit în apărarea ei, susținând că fotografiile demonstrează încă o dată stilul său unic și că această apariție doar atestă curajul și originalitatea ei. În special, Dana Budeanu a postat câteva fotografii în care apare picior peste picior, aproape de a dezvălui mai mult decât era cazul.

Acest incident vestimentar a arătat încă o dată că Dana Budeanu nu se teme să meargă pe căi neobișnuite și să provoace cu aparițiile sale. Chiar dacă a fost la un pas de a deveni subiectul unor critici aprige, vedeta a demonstrat că rămâne fidelă stilului ei unic și neconvențional.

Ce etnie este Dana Budeanu

Într-un moment în care scena politică și societatea românească erau dominate de un incident antisemit grav, în care actrița Maia Morgenstern a fost ținta unui atac odios, Dana Budeanu a ales să intervină și să împărtășească cu publicul originea sa etnică.

Cu o sinceritate remarcabilă, Dana Budeanu a dezvăluit că este de origine evreiască, prin linia maternă. Această mărturisire a surprins multe persoane, dat fiind că Dana Budeanu a fost întotdeauna recunoscută pentru abordarea sa directă și curajoasă în fața prejudecăților și a subiectelor controversate. În această situație, ea a transmis un mesaj ferm atât publicului, cât și în special Maiei Morgenstern.

Dana Budeanu a dorit să evidențieze solidaritatea și susținerea ei față de Maia Morgenstern, în contextul atacului antisemit. Acest gest nu numai că a venit ca o surpriză, dar a arătat și că, în momentele dificile, este important să ne unim împotriva prejudecăților și a urii, indiferent de originea sau etnia noastră.

Dana Budeanu: „Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”

Dana Budeanu a explicat că bunica ei a fost deportată la vârsta de 12 ani, împreună cu întreaga familie. Aceasta a subliniat că identitatea etnică nu ar trebui să fie un motiv de discriminare sau prejudecată.

În urmă cu doi ani, pe Facebook, Dana Budeanu a transmis un mesaj de susținere pentru Maia Morgenstern, respingând orice tentativă de a alimenta conflicte și diviziuni bazate pe origine etnică. În acel moment, ea a subliniat că românii nu sunt o nație antisemită și că există o strânsă legătură culturală între România și Israel.

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică.

Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a scris Dana Budeanu pe Facebook, acum doi ani, relatează Playtech Știri.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: