Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu le face praf pe actrițele nominalizate la Premiile Oscar 2024. Ce a putut spune vedeta la scurt timp după începerea decernării

Dana Budeanu le face praf pe actrițele nominalizate la Premiile Oscar 2024. Ce a putut spune vedeta la scurt timp după începerea decernării

GALERIE FOTO (4) Ce etnie este Dana Budeanu? Detaliul necunoscut despre creatoarea de modă 

În seara aceasta, lumea cinematografiei strălucește la Premiile Oscar 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria filmului. Cu toate acestea, chiar înainte de debutul ceremoniei, criticul de modă Dana Budeanu a stârnit controverse prin comentariile sale aspre la adresa ținutelor de pe covorul roșu, calificându-le drept „oribile”.

Dana Budeanu lovește din nou

Dana Budeanu, cunoscută pentru opinii sincere și directe în industria modei, nu a ezitat să-și exprime dezamăgirea față de alegerile vestimentare ale vedetelor prezente la Premiile Oscar 2024. Cu o franchețe caracteristică, ea a evidențiat lipsa de eleganță și de inspirație în crearea ținutelor, atrăgând atenția asupra neconformității acestora cu standardele așteptate într-un astfel de eveniment de prestigiu.

Toate rochiile de până acum de la Oscars, oribile!„, a spus Dana Budeanu.

Actrițele au ales Haute Couture pentru covorul roșu

Actrițele de la Hollywood au reușit să impresioneze pe covorul roșu purtând rochii haute couture semnate de marile case de modă precum Dior, Armani și altele. Aceste creații exclusive, realizate cu atenție la detalii și cu materiale de cea mai înaltă calitate, au demonstrat încă o dată influența și prestigiul pe care îl au aceste branduri în lumea modei.

Ariana Grande a ales să poarte o rochie semnată Giambattista Valli Haute Couture, Zendaya a ales Armani Prive, în timp ce protagonista filmului „Barbie”, Margot Robbie a apărut într-o rochie superbă marca Versace. Anya Taylor Joy a strălucit la propriu într- rochie sirenă Dior Haute Couture.

Actrițele care au ales să îmbrace rochii haute couture au adus un plus de eleganță și rafinament pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Fiecare rochie a fost o operă de artă în sine, reflectând personalitatea și stilul actorului care o purta și subliniind în mod subtil frumusețea și grandoarea evenimentului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: