Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, luată în vizor de Oana Zăvoranu: „Vocabular grosolan și scălâmbăieli neadecvate”

Dana Budeanu, luată în vizor de Oana Zăvoranu: „Vocabular grosolan și scălâmbăieli neadecvate”

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a luat din nou în vizor influencerii. De data aceasta, un nume destul de controversat, creatoarea de modă, Dana Budeanu. Oana Zăvoranu a avut o remarcă șocantă asupra ei. 

Ce spune Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu

Oana Zăvoranu și-a exprimat din nou părerea despre influenceri. De data aceasta, despre creatoarea de modă, Dana Budeanu. Dacă la adresa unor influenceri vedeta are remarci negative, iată că la adresa Danei Budeanu Oana Zăvoranu încetează cu criticile. ”(…) măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata”ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a afirmat fosta soție a lui Pepe, informează playtech.ro

”Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a spus Oana.

Ce spune Oana Zăvoranu despre restul influencerilor

„Și nu vă mai luati dupa tâmpele care pentru orice frimitura aruncată de oricine, vă spun să vă duceti colo sau colo, sau să cumpărati aia sau aia…ca totul e la mișto, la vrăjeala si voi puneți botu’ …uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube…pe față și in c.r. Ok? Luați în seamă DOAR INDRUMARILE facute de oameni seriosi, care nu pot fi cumparați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”, a scris aceasta la adresa influencerilor.

Ce emisiune pregătește Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu vrea să își lanseze propria emisune pe canalul său de youtube până la finalul anului. Nu se știe, deocamdată, formatul noului ei proiect, cert este că la început va fi ea în centrul atenției.

”Mai întâi voi fi doar eu, după care mă voi gândi la invitaţi. Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca sa intreţin atmosfera, de obicei nu prea îi las să vorbească (n.red pe invitați). Reality show? Ar trebui să fiu prea mult expusă, mă mai gândesc”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor săi despre emisiunea pe care o pregătește.

Ce surpriză pregătește Oana de Crăciun

Vedeta este pregătită să mai arunce o bombă până de CrăciunEa vrea să își lanseze o colecție de haine care să-i poarte numele. ”Am o colecție (n.red de haine) simplă formată dintr-un item foarte tare pe diverse culori care o să vă placă foarte tare și pe care o să-l am până de Crăciun”,a mărturisit Oana Zăvoranu. În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu a scos pe piață propriul parfum, care a fost un adevărat succes.

Oana Zăvoranu: ”‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul dintre Pepe, fostu ei soț și Raluca Pastramă. Vedeta este de părere că asistăm la o regie, pentru că artistul nu ar mai fi bine din punct de vedere financiar odată cu pandemia. Mai mult, Oana a afirmat că cei doi se vor împăca de Crăciun.
”Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti😂😂😂Si nu mai puneti ‘botu’ la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da’ lasa ca de Craciun la ‘insistentele’ fanilor😂😂😂.’miraculos’ or sa se ‘împece ’😂😂😂...chill…😉😉😉astea de etnie nu divorteaza, nu exista aceasta notiune in mintea lor…iar ‘sotu’ trebuia sa invete sa ‘joace’ mai bine ca doar a stat cu o actrita in casa atatia ani…stai jos, nota 4😂😂😂Have Fun and Enjoy Love, Oana♥️P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana explică de ce nu crede în divorțul lui Pepe

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate. Păi, cum să vrea ea divorț? Știe foarte bine ce face el de ani de zile, să fim sinceri! Nu că ar fi situația roz între ei, dar nu este vorba despre un divorț.Nu le dau 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arată lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a spus actrița pentru playtech.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: