Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu își continuă atacurile. Bruneta le-a declarat „război” influencerițelor

Oana Zăvoranu își continuă atacurile. Bruneta le-a declarat „război” influencerițelor

GALERIE FOTO (4) Oana Zăvoranu își continuă atacurile

Oana Zăvoranu le-a declarat război total influencerițelor din România. Bruneta continuă să le atace pe Adelina Pestrițu, Andreea Bănică și Christina Ich. Iată ce mesaj le-a transmis Oana!

Oana Zăvoranu își continuă atacurile. Bruneta le-a declarat „război” influencerițelor

Oanei Zăvoranu i s-a pus pata pe influencerițele de la noi. După ce a terminat atacul împotriva Oanei Roman, acum bruneta le critică dur pe Adelina Pestrițu, Christina Ich și Andreea Bănică. Dacă în urmă cu câteva zile, Oana se amuza pe seama Adelinei și a Christinei Ich în legătură cu postările lor, acum vedeta s-a luat de Andreea Bănică., postând o imagine pe InstaStory, dar pe care ulterior a șters-o.

Conform Antena Stars, Oana a declarat că nu se va da bătută până nu le lasă „muritoare de foame” pe influencerițele din România. Mai mult, aceasta și-a justificat gestul, menționând că pentru ea aceste persoane nu sunt un bun exemplu pentru români. „Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a declarat artista.

Oana Zăvoranu le declară război influencerițelor

Întreg scandalul a pornit după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Vedeta a avut câteva glume la adresa celor doi, după ce a aflat că Oana Roman a jignit-o în emisiunea lui Măruță. Oana s-a luat apoi de silueta soției lui Marius Elisei, după care a trecut la acuzațiile împotriva influencerițelor. Aceasta consideră că acestea au făcut bani pe spatele oamenilor care și-au cumpărat produsele pe care ele le recomandă.

Oana Zăvoranu a declarat că a primit zeci de mesaje de la internauți care îi spuneau că produsele nu sunt bune. „Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii”, a continuat Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: