Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu rupe tăcerea! Ce spune despre nunta cu Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu rupe tăcerea! Ce spune despre nunta cu Andrei Hrebenciuc

GALERIE FOTO (3)

În ultimele săptămâni s-a tot vorbit despre relația Danei Budeanu cu afaceristul Andrei Hrebenciuc, dar și despre o posibilă nuntă între cei doi. Acum, creatoarea de modă a făcut primele comentarii pe baza acestui subiect.

Dana Budeanu despre nunta cu Andrei Hrebenciuc

Deși Dana Budeanu nu a confirmat nicicând relația amoroasă cu Andrei Hrebenciuc, mai multe publicații online au susținut că cei doi ar plănui o nuntă. Surse din anturajul lor au povestit că relația lor a ajuns în punctul de a se concretiza cu o căsnicie. Lucru total fals, din câte se pare.

Cele mai recente postări făcute de creatoarea de modă în mediul online „dezamorsează” această informație explozivă. ”Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, au fost câteva dintre mesajele transmise de Dana Budeanu în mediul online.

Cine e Andrei Hrebenciuc

Tânărul despre care se presupune că ar fi într-o relație cu Dana Budeanu este fiul afaceristului Viorel Hrebenciuc. Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția presei de scandal în 2007, când s-a îndrîgostit de Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu. Relația celor doi a fost una cu suișuri și coborâșuri și în cele din urmă s-a încheiat la doar un an distanță.

Andrei Hrebenciuc și EBA
Andrei Hrebenciuc și EBA

În același an, în 2008, Andrei Hrebenciuc, cunoscut drept un Don Juan, s-a cuplat cu Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători. 6 ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment de amploare, organizat la Palatul Snagov, care a strâns laolaltă lumea bună din România. Tot șase ani a durat să ajungă și la divorț, cei doi divorțând în 2020, la începutul pandemiei de coronavirus.

Andrei Hrebenciuc și fosta soție, Irina

Nu se știe în ce moment a intrat Dana Budeanu în viața bărbatului de 38 de ani, dar anul trecut au apărut primele zvonuri despre o nuntă în cazul lor, creatoarea de modă fiind văzută purtând un inel ce părea a fi de logodnă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: