Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu se autoproclamă „gardianul fericirii” VIDEO

Dana Budeanu se autoproclamă „gardianul fericirii” VIDEO

Dana Budeanu a povestit că s-a maturizat de foarte mică și mereu a avut grijă de fericirea celor din jur. Aceasta se autoproclamă „gardianul fericirii”.

Dana Budeanu: „Eu vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul și mintea”

Damian Drăghici i-a pus Danei Budeanu întrebarea „Cine ești?”, în cadrul podcastului său de pe YouTube  și a primit un răspuns pe măsură!

„Eu sunt eu este ceea ce doresc tuturor să ajungă să fie ei înșiși este cel mai ușor lucru. Pare foarte greu și vorbeam cu cineva foarte foarte apropiat și exact asta spuneam eu dacă întreb pe cineva și în general dacă oamenii primesc această întrebare oare nu știu cine sunt? Eu vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul și mintea, deloc. Sunt o fată care nu cred că am crescut dar care s-a maturizat de foarte mică”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Dana Budeanu: „Eram un fel de gardian al fericirii”

Dana Budeanu se consideră „gardianul fericirii” pentru multe persoane din jurul ei:

„Cred că m-am maturizat pentru că mi-am dat seama de foarte mică că oamenii sunt nefericiți și toată viața mea am încercat să-i protejez pe cei nefericiți și să-i ajut să fie fericiți protejându-i de lucrurile pe care le observam eu că…cumva îi fac nefericiți eram un fel de gardian al fericirii ceva de genu și m-am maturizat foarte devreme pentru că eu de foarte devreme am început să mă lupt și nu e bine. Cred eu că în general se spune „bă tu nu poți să faci bine cu forța nimănui fiecare să-și facă bine sieși”, dar întotdeauna m-am ocupat cu asta, ăsta fost jobul meu de viață, să ofer fericirea celorlalți pentru că am senzația că de fapt ăsta e secretul. Oamenii n-au nici curajul să fie fericiți și atunci eu sunt cumva ca un fel de Cupidon al curajului în jurul tuturor și pentru că știi ce se întâmplă unde e nevoie de încurajare și de de sprijinul ăsta necondiționat care înseamnă în primul rând așa cum e și să-l ajuți, așa cum ar vrea el să trăiască, nu cum crezi tu că e bine pentru el și atunci foarte rar se întâmpla asta pentru că asta înseamnă să trăiești, să poți să fii deschis către celălalt și să îl accepți așa cum este”, a explicat aceasta.

 

Sursa foto: Facebook Dana Budeanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: