Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, sfat pentru „mafioţii” care cumpără cadouri de Crăciun 2023: „Fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani”

Dana Budeanu, sfat pentru „mafioţii” care cumpără cadouri de Crăciun 2023: „Fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani”

Dana Budeanu are sfaturi în orice perioadă a anului. Creatoarea de stil le-a transmis bărbaţilor cam cum ar trebui să acţioneze şi de Crăciun 2023, ca să-şi mulţumească „jumătatea”.

Cadourile de Sărbători pentru partenere pun mari probleme bărbaților în aceasta perioadă a anului.

Dana Budeanu pune bărbaţii la cheltuială

Stilista are un singur sfat pentru bărbați în ce privește cadoul ideal de Crăciun pentru iubitele, amantele sau soțiile lor: să scoată cardul. Şi, dacă n-au bani, să facă un credit.

Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte.

„Tu ce ai primit? Tu ce ai făcut?”. Imediat. Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva.

Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel…Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie!

Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou. Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii„, a zis Dana Budeanu pe YouTube.

Dana Budeanu, în dres la 44 ani

Dana Budeanu arată bine la 44 de ani ai săi, asta și pentru că are o viață sănătoasă și încearcă să facă și cât de mult sport îi permite timpul.

Creatoarea de modă este îndrăgită și apreciată de români pentru extravaganța sa, dar mai ales pentru faptul că nu are nicio problemă să își spună orice opinie în public.

Stilista a pozat tolănită lasciv pe o masă, îmbrăcată sumar, într-un corset negru, de catifea, iar în partea de jos a corpului purta doar un dres negru, care îi lăsa la vedere lenjeria intimă, conform imaginii de mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: